Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Lermoos - Biberwier

Lermoos en Biberwier staan bekend als een topbestemming voor iedereen in de Zugspitz Arena: van gezinnen met kleine kinderen of tieners tot een vakantie met vrienden. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland, en ontdek de vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Ga voor pure ontspanning naar het Panoramabad Lermoos en raas de berg af met Tirools langste zomerrodelbaan in Biberwier.

Highlights Lermoos - Biberwier

Geweldig uitzicht vanaf de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland, op de grens tussen Oostenrijk en Duitsland

Veel mogelijkheden voor nordic walking, hardlopen, wandelen en fietsen

Plezier en vermaak voor het hele gezin op Moosli's onderzoekerspad, met zeven spannende, grappige en leerzame stations

Volop waterpret in Panoramabad Lermoos, met glijbaan en speeltoestellen én... een prachtig uitzicht op de Zugspitze!

Sensatie voor jong én oud op Tirol's langste zomerrodelbaan in Biberwier

Speciale liftpassen voor downhill-bikers

Onze accommodaties in Lermoos - Biberwier
Filter op:

  Meer over Lermoos - Biberwier

  Zugspitz Arena

  Lermoos en Biberwier, beide gelegen in de Zugspitz Arena, staan bekend om hun bescheidenheid. Traditie is hier nauw verbonden met moderniteit. Vanuit beide dorpen is het uitzicht op de Zugspitze magnifiek. En niet alleen vanaf beneden is het uitzicht indrukwekkend, ook bovenop deze reus valt je mond open. Uitkijkend over de Duitse Alpen en de Tiroolse bergwereld, met een 360 graden-uitzicht van wereldklasse... je weet niet wat je ziet!

  Fietsregio

  Wat betreft fietsen behoort de Zugspitz Arena tot de beste bikeregio van Oostenrijk. Er is een enorme hoeveelheid fietstochten uitgezet, wat deze regio tot de 'bikers top-spot' van Europa maakt. Voor mountainbikers is de Grubigstein Downhill echt een must. De bergbahnen hebben speciale liftpassen voor downhill-bikers. Ook voor paragliders is dit overigens de ‘place to be’.

  Volop mogelijkheden voor gezinnen!

  Pure ontspanning is te vinden in het Panoramabad Lermoos. Voor actieve ontspanning kun je een baantje lopen op de 9-holes golfbaan tussen Lermoos en Ehrwald. Deze hele regio is bijzonder goed ingesteld op gezinnen met kinderen. Alles is uit de kast gehaald om kinderharten sneller te laten slaan. Zowel voor de kleine vakantieganger, als voor tieners. Zo is er een zwembad, zomerrodelbaan, wildwatertubebaan en een minigolf, maar ook paardrijden over de groene alpenweiden behoort tot de mogelijkheden. Voor elk wat wils dus in Lermoos en Biberwier!

  Skigebied: Tiroler Zugspitz Arena (144 km piste)

  De Tiroler Zugspitz Arena wordt gevormd door 7 verschillende skigebieden: Ehrwald, Lermoos, Biberwier, Bichlbach en Berwang. Hier vind je 125 km aan goed geprepareerde pistes voor ieder type wintersporter. Mocht je dus vele kilometers willen maken, kun je met de skipas gebruikmaken van de hele Tiroler Zugspitz Arena. Grübigstein is het skigebied van Lermoos en beschikt over 27 km aan pistes van elk niveau. Bovendien zijn alle pistes voorzien van een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. Marienberg is het deelgebied van Biberwier. Dit compacte skigebied biedt 9 pistekilometers, ideaal voor beginners en families met kinderen. Beide dorpen beschikken tevens over een kinderland en/of kinderpiste . Lermoos en Biberwier zijn weliswaar geen échte après-skidorpen, maar er zijn wel héle gezellige barretjes waar je wat kunt drinken aan het einde van de dag!