Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Lermoos - Biberwier

Wat de omgeving van Lermoos en Biberwier bijzonder maakt is het magnifieke uitzicht op de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland. Het Ehrwald Becken, het natuurgebied waar Lermoos en Biberwier aan grenzen, is bij uitstek geschikt voor nordic walking, hardlopen en natuurlijk ook wandelen en fietsen. Deze regio is bijzonder goed ingesteld op gezinnen met zowel kleine kinderen als tieners, maar ook met z’n tweeën of met vrienden kan je je hier prima vermaken!

Highlights Lermoos - Biberwier

Geweldig uitzicht vanaf de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland, op de grens tussen Oostenrijk en Duitsland

Veel mogelijkheden voor nordic walking, hardlopen, wandelen en fietsen

Plezier en vermaak voor het hele gezin op Moosli's onderzoekerspad, met zeven spannende, grappige en leerzame stations

Volop waterpret in Panoramabad Lermoos, met glijbaan en speeltoestellen én... een prachtig uitzicht op de Zugspitze!

Sensatie voor jong én oud op Tirol's langste zomerrodelbaan in Biberwier

Speciale liftpassen voor downhill-bikers

Onze accommodaties in Lermoos - Biberwier

Meer over Lermoos - Biberwier

Zugspitz Arena

Lermoos en Biberwier, beide gelegen in de Zugspitz Arena, staan bekend om hun bescheidenheid. Traditie is hier nauw verbonden met moderniteit. Vanuit beide dorpen is het uitzicht op de Zugspitze magnifiek. En niet alleen vanaf beneden is het uitzicht indrukwekkend, ook bovenop deze reus valt je mond open. Uitkijkend over de Duitse Alpen en de Tiroolse bergwereld, met een 360 graden-uitzicht van wereldklasse... je weet niet wat je ziet!

Fietsregio

Wat betreft fietsen behoort de Zugspitz Arena tot de beste bikeregio van Oostenrijk. Er is een enorme hoeveelheid fietstochten uitgezet, wat deze regio tot de 'bikers top-spot' van Europa maakt. Voor mountainbikers is de Grubigstein Downhill echt een must. De bergbahnen hebben speciale liftpassen voor downhill-bikers. Ook voor paragliders is dit overigens de ‘place to be’.

Volop mogelijkheden voor gezinnen!

Pure ontspanning is te vinden in het Panoramabad Lermoos. Voor actieve ontspanning kun je een baantje lopen op de 9-holes golfbaan tussen Lermoos en Ehrwald. Deze hele regio is bijzonder goed ingesteld op gezinnen met kinderen. Alles is uit de kast gehaald om kinderharten sneller te laten slaan. Zowel voor de kleine vakantieganger, als voor tieners. Zo is er een zwembad, zomerrodelbaan, wildwatertubebaan en een minigolf, maar ook paardrijden over de groene alpenweiden behoort tot de mogelijkheden. Voor elk wat wils dus in Lermoos en Biberwier!