Bel ons: 010 - 767 00 97
Klanten waarderen onze service op 4,9 / 5

Disclaimer

Disclaimer

Wanneer is de disclaimer van toepassing?

De disclaimer geldt als je de website www.alpenreizen.nl bezoekt.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de website zoveel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Alle op deze internetsite genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Als de prijs in een boeking niet overeenkomt met de werkelijke prijs, dan wordt een klant zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 72 uur, telefonisch hiervan op de hoogte gesteld. De boeking kan in dat geval zowel door de klant als door AlpenReizen worden geannuleerd. Hieruit vloeien geen annuleringskosten voort. Aan de gedane boeking kunnen geen rechten worden ontleend.
Op de website staat alleen algemene informatie. We geven op de website geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Bezoekers van de website zijn zelf verantwoordelijk voor de keuzes die zij maken; gebruik van verkregen informatie is voor eigen risico.
Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als je op de link klikt, kom je op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over privacy gelden niet voor websites van anderen.
De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.
We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.

Laatst gewijzigd:

15-12-2014