Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Gehele Alpe Adria Trail

Wat is er nu leuker dan het lopen van een deel van de prachtige Alpe Adria Trail? Het bewandelen van de gehele route! De ervaring leert namelijk dat zodra je begint aan de trail, je eigenlijk niet meer wilt stoppen.

De Alpe Adria Trail is wellicht een van de best bewaarde geheimen van Europa. Een 750 km lange en grenzeloze wandelroute met 43 etappes door bijzondere en cultuurrijke regio's van Oostenrijk, Slovenië en Italië. Je begint aan de voet van de hoogste berg van Oostenrijk: de Grossglockner en eindigt bij de schitterende Adriatische kust: Muggia. Hoge ruige bergen, groene valleien, uitgestrekte bossen, idyllische meren en schilderachtige dorpjes liggen op de route. Daarnaast zorgen de verschillen in cultuur voor een extra belevenis. Wij regelen de overnachtingen in comfortabele accommodaties met ontbijt en diner, bagagetransport en transfers. Liever basic met logies en ontbijt? Aan jou de keus!

Ga jij de uitdaging aan?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw reis!

Als officiële partner van de Alpe-Adria-Trail Kärnten/Slovenia/Italia kunnen wij de reis precies samenstellen, zoals jij dat wilt. En door onze goede samenwerking met de collega's in de drie landen, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere meerdaagse wandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail.

Ben je benieuwd wat je te wachten staat tijdens deze ontdekkingsreis? Bekijk de video hieronder en laat je meevoeren met de Alpe-Adria-Trail!

Gehele Alpe Adria Trail op de kaart

Meer informatie

AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt deze trail aan tegen dezelfde prijs als in Oostenrijk, Slovenië en Italië. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt (ook door onze partners) vooraf boeken van deze trail sterk aangeraden.

Ivo Loomans is via AlpenReizen als eerste Nederlander de uitdaging aangegaan en heeft van 5 juli tot 20 augustus 2016 álle 43 etappes van de Alpe Adria Trail gelopen. Met zijn fotoblogs neemt hij ons mee tijdens deze bijzondere tocht en deelt hij zijn ervaringen.
Naar fotoblog Alpe-Adria-Trail etappe 01