Corona cash back garantie! Zie HIER voor meer info over ons coronabeleid

Klanten waarderen onze service op 4,9 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Gehele Alpe Adria Trail

Wat is er nou leuker dan het lopen van een deel van de prachtige Alpe Adria Trail? Dat is natuurlijk... het bewandelen van de gehele route! De ervaring leert namelijk dat, zodra je begint aan de trail, je eigenlijk niet meer wilt stoppen.

De Alpe Adria Trail is wellicht een van de best bewaarde geheimen van Europa. Een 750 km lange en grenzeloze wandelroute met 43 etappes door bijzondere en cultuurrijke regio's van Oostenrijk, Slovenië en Italië. Je begint aan de voet van de hoogste berg van Oostenrijk: de Grossglockner en eindigt aan de schitterende Adriatische kust in Muggia. En tussen deze twee punten in is meer te beschouwen en beleven dan wij ooit kunnen uitleggen.

Hoge ruige bergen, groene valleien, uitgestrekte bossen, idyllische meren en schilderachtige dorpjes liggen op de route. Daarnaast zorgen de verschillen in cultuur voor een extra belevenis. Wij regelen de overnachtingen in comfortabele accommodaties met ontbijt en diner, bagagetransport en transfers. Liever basic met logies en ontbijt? Aan jou de keus!

Ga jij de uitdaging aan?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw reis!

Als officiële partner van de Alpe Adria Trail Kärnten/Slovenia/Italia kunnen wij de reis precies samenstellen, zoals jij dat wilt. En door onze goede samenwerking met de collega's in de drie landen, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere wandelvakantie soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail.

Ben je benieuwd wat je te wachten staat tijdens deze ontdekkingsreis? Bekijk de video hieronder en laat je meevoeren met de Alpe Adria Trail!

  • 3 landen mini trail alpe adria trail r03 (8)

Gehele Alpe Adria Trail op de kaart

Meer informatie Gehele Alpe Adria Trail

Officiële partner van de Alpe Adria Trail

AlpenReizen is de officiële partner van de Alpe Adria Trail Kärnten/Slovenia/Italia. Door een unieke samenwerking met de partners in de drie landen, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere langeafstandswandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail. In verband met de beperkte beschikbaarheid van accommodaties langs de route wordt vooraf boeken van deze trail sterk aangeraden.

Ervaringen van onze klanten

Diverse wandelaars zijn je al voor geweest en elk jaar weer mogen we dit enorme avontuur voor onze klanten regelen. Dit doen we natuurlijk met alle plezier en vanuit onze passie voor de Alpen! Twee van onze avonturiers hebben hun belevenissen van dag tot dag bijgehouden en hebben hun ervaringen met ons gedeeld:
Op 19 juli 2020 vertrokken Afra en George Steenvoorde vanuit Heiligenblut en gingen zij na een goede voorbereiding van start. 49 dagen later keerden ze terug en hadden zij naast een rugzak vol verhalen, inmiddels álle 43 etappes volbracht. Vol passie en in geuren en kleuren vertelt Afra over hun belevenissen.
Met een fotoblog neemt ook Ivo Loomans ons mee in zijn bijzondere reis. Ivo is via AlpenReizen als eerste Nederlander de uitdaging aangegaan en heeft van 5 juli tot 20 augustus 2016 de gehele Alpe Adria Trail gelopen.
Lees en reis mee met de fotoblog van Ivo.

Dit zeggen onze klanten over AlpenReizen

AlpenReizen is als Uitstekend beoordeeld
Gebaseerd op 123 reviews
20-05-2022
Super fijn contact
Super fijn contact. Hele vriendelijke mensen, reageren snel en nemen de tijd het persoonlijk te maken. De reis is nog niet begonnen en heb er al zin in!
19-05-2022
Snel en to-the-point
Alpenreizen antwoordt snel op vragen via email, en het antwoord is gepersonaliseerd en to-the-point.
23-04-2022
Fijne service, warm contact
AlpenReizen is een prettige reisorganisatie. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden en om je wensen proberen te regelen. Ze reageren snel en fijn. Top vakantie gehad!
22-04-2022
Zeer vlotte communicatie met Timo
Zeer vlotte communicatie met Timo, die onze huwelijksreis op maat uitpuzzelde. Duidelijke en correcte info...wij kijken uit naar onze reis, die hopelijk even vlot zal verlopen.
07-01-2022
Het eerste contact verliep heel prettig...
Het eerste contact verliep heel prettig en persoonlijk. We werden direct nagebeld en konden zo makkelijk onze vragen stellen. We zijn goed geadviseerd en hebben nu nog meer zin in onze vakantie!
06-08-2022
Bij toeval op de website van…
Bij toeval op de website van Alpenreizen gekomen. Na het bekijken van de website meteen enthousiast telefonisch contact gezocht en door een al even enthousiaste en vriendelijke medewerker te woord ge...
17-06-2022
Top geregeld
Komende zomer gaan we voor het eerst een huttentocht doen in de Dolomieten. Kevin heeft alles voor ons geregeld. Fijne laagdrempelige afstemming en info super helder allemaal. Ik ben fan van AlpenRei...
17-06-2022
Heldere website ook goed nagevraagd
We hebben zelf de boeking gedaan via de overzichtelijke website. Het was fijn dat de volgende dag werd teruggebeld of alles ook zo was bedoeld. Zoiets geeft extra vertrouwen
19-05-2022
Voorpret
We hebben een huttentocht in Oostenrijk geboekt en verheugen ons zeer op de tocht.
De boeking verliep probleemloos en vragen werden zeer snel en correct beantwoordt. Perfecte communicatie met vriend...
15-07-2022
Prima geholpen met persoonlijk contact
Heldere website; super vriendelijk klantcontact; meedenkend; service gericht. Als de vakantie straks ook zo is, dan helemaal top!