Bel ons: 010 - 767 00 97
Klanten waarderen onze service op 4,9 / 5

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Consumenten

AlpenReizen is een handelnaam van Summit Travel BV. Summit Travel BV (KvK nummer 24349115) is aangesloten bij de SGR. Ons lidmaatschapsnummer is 2951.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument (B2C) ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Voor consumenten geldt vanaf 1 februari 2021 een verplichte bijdrage van € 5 per persoon (2 jaar en ouder). Deze bijdrage blijft ook na annulering van een reis gelden.

Zakelijke markt

AlpenReizen is een handelsnaam van Summit Travel BV. Summit Travel BV (KvK 24349115) is aangesloten bij de SGRZ. Ons lidmaatschapsnummer is: 17.161

De SGRZ-garantie houdt in dat de zakelijke consument (B2B) ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de door AlpenReizen aan de zakelijke markt aangeboden reizen onder de garantie van SGRZ.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.