Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
BEL ONS: 010 - 767 00 97

Over ons

Over ons

Onze visie

Wat kun je van ons verwachten?

AlpenReizen is een reisspecialist, die je zowel in de zomer als in de winter een zorgeloze en onvergetelijke tijd in de bergen laat beleven. Van een ontspannen vakantie met ‘even helemaal niets’ of een wandel- of fietsvakantie tot een actieve outdoorvakantie voor het hele gezin of met vrienden!

Vanuit onze passie voor de bergen willen we iedereen inspireren met ons vernieuwende aanbod. Enerzijds voor de liefhebbers, die de Alpen al in hun hart hebben gesloten, maar anderzijds ook voor hen die niet in eerste instantie denken aan de Alpen als vakantiebestemming. De vele reisverhalen door en voor vakantiegangers en interessante wetenswaardigheden op onze website, maken wel duidelijk dat in de bergen niet alleen de meest pure natuurervaring te vinden is, maar ook veel te beleven is door een enorme variatie aan activiteiten.

Onze service

We besteden veel zorg en aandacht aan onze website, waarbij gebruikersgemak voorop staat. De meeste vakanties hebben flexibele aankomst- en vertrekdagen en je kunt naar hartenlust accommodaties en activiteiten met elkaar combineren, zodat je geheel naar jouw wensen je vakantie van ‘A tot Z’ kunt samenstellen en in één boeking kan afhandelen.

Samenwerking met lokale partners

Een zoektocht op internet naar vakanties in de Alpen levert doorgaans heel wat zoekresultaten op. Wij helpen je in deze wirwar en veelheid aan mogelijkheden niet alleen de beste bestemming voor je vakantie te vinden, maar helpen je ook aan een goede gids of instructeur voor een huttentocht of outdooractiviteit. Onze lokale partners beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd. AlpenReizen treedt voor de activiteiten op de website op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Vooraf boeken van de activiteiten voorkomt teleurstellingen ter plaatse.

Alpenkenners pur sang

Je kunt het zo gek niet bedenken: vrijwel alle denkbare activiteiten zijn mogelijk in de Alpen! Maar niet elke bestemming leent zich voor iedere activiteit. Met behulp van onze jarenlange ervaring met vakanties de Alpen, onze kennis van de bestemmingen en mogelijkheden ter plaatse en niet in de laatste plaats de nauwe banden met onze samenwerkingspartners, wordt ons aanbod voortdurend (door)ontwikkeld.

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw ideale vakantie er (nog) niet op staat. Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Contactgegevens

AlpenReizen BV

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

010 - 767 00 97

info@alpenreizen.nl

BTW-nummer: NL853710284B01

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.30 uur
Woensdag: 9.00 - 17.30 uur
Donderdag: 9.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.30 uur

In het weekend zijn we per mail bereikbaar op info@alpenreizen.nl