Corona cash back garantie! Zie HIER voor meer info over ons coronabeleid

Klanten waarderen onze service op 4,9 / 5
BEL ONS: 010 - 767 00 97

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Specialist voor Alpenvakanties

AlpenReizen, de naam zegt het al, is dè specialist voor vakanties naar de Alpen. Vanuit onze liefde voor de bergen is het onze missie om iedereen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in de Alpen. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de bestemmingen, mogelijkheden ter plaatse én niet in de laatste plaats de nauwe banden met onze lokale samenwerkingspartners, beschikken we over een veelzijdig aanbod en legio mogelijkheden voor een unieke vakantie in de bergen.

Veelzijdig aanbod in zomer en winter

Zie je jezelf al zitten op een zonnig terras, met een mooie Grüner Veltliner en een onbetaalbaar uitzicht op de omliggende bergen? Of ben je iemand die meer van een actieve of zelfs avontuurlijke vakantie houdt? Of wat dacht je van de combinatie? Laat je inspireren op onze website, waar we een selectie aan mogelijkheden tonen voor vakanties in de Alpen, zowel in de zomer als in de winter. Je vindt er volop mogelijkheden voor zomervakanties en wintersportvakanties in Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar ook in de Zuid-Duitsland en de Julische Alpen in Slovenië.

Individuele en groepsreizen op maat

Heb je specifieke wensen? Dan stellen wij met veel plezier een mooie reis op maat samen voor jou, je familie, bedrijf of vereniging. Van een huttentocht, meerdaagse trail, actieve zomervakantie of wintersportvakantie, tot een meerdaagse zomer- of wintersport pakketreis op maat. We kunnen alles voor je regelen: van vervoer, verblijf, activiteiten en transfers tot materiaalhuur en skipassen.

Of je nu een 'first-timer' bent, of een doorgewinterde bergliefhebber, wij verzorgen jouw Alpenvakantie tot in de puntjes!

Openingstijden

Voor vragen zijn we per mail en telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren:

Maandag: 9.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.30 uur
Woensdag: 9.00 - 17.30 uur
Donderdag: 9.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.30 uur

In het weekend zijn we per mail bereikbaar op info@alpenreizen.nl

Contactgegevens

AlpenReizen BV

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

010 - 767 00 97

info@alpenreizen.nl

BTW-nummer: NL853710284B01