Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Alpe Adria Trail op maat

AlpenReizen is de officiële partner van de Alpe-Adria-Trail Kärnten/Slovenia/Italia. Door onze goede samenwerking met de collega's in de drie landen, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere meerdaagse wandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail.

We regelen overnachtingen in comfortabele accommodaties inclusief ontbijt en diner, bagagetransport en transfers. Voor een wat kleiner budget is de trail ook te boeken op basis van logies en ontbijt.

De Alpe Adria Trail kan in alle mogelijke combinaties geboekt worden van begin mei tot eind oktober. De meest geboekte arrangementen hebben we weergegeven op onze website, maar het is ook mogelijk om een korter of langer deel van de Alpe Adria Trail of alle 43 etappes van het traject ineens te lopen. Neem daarvoor contact met ons op, dan stellen wij op basis van je wensen en voorkeuren jouw Alpe Adria Trail samen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

Wat te verwachten: talloze momenten van geluk, wonderen van de natuur, avontuur, levensvreugde en pure verrukking! Alvast een voorproefje van wat je te wachten staat tijdens deze ontdekkingstocht? Bekijk de video hieronder en laat je meevoeren met de Alpe Adria Trail!

  • alpe adria trail kaart

Alpe Adria Trail op maat op de kaart

Meer informatie

Officiële partner van de Alpe Adria Trail

AlpenReizen is de officiële partner van de Alpe-Adria-Trail Kärnten/Slovenia/Italia. Door een unieke samenwerking met de partners in de drie landen, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere langeafstandswandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail. In verband met de beperkte beschikbaarheid van accommodaties langs de route wordt vooraf boeken van deze trail sterk aangeraden.

Ervaringen van onze klanten

Diverse wandelaars zijn je al voor geweest en elk jaar weer mogen we dit enorme avontuur voor onze klanten regelen. Dit doen we natuurlijk met alle plezier! Twee van onze klanten hebben hun belevenissen van dag tot dag bijgehouden en hebben hun ervaringen met ons gedeeld:
Op 19 juli 2020 vertrokken Afra en George Steenvoorde vanuit Heiligenblut en gingen zij na een goede voorbereiding van start. 49 dagen later keerden ze terug en hadden zij naast een rugzak vol verhalen, inmiddels álle 43 etappes volbracht. Vol passie en in geuren en kleuren vertelt Afra over hun belevenissen.
Ivo Loomans is via AlpenReizen als eerste Nederlander de uitdaging aangegaan en heeft in 2016 alle etappes van de Alpe Adria Trail gelopen. Met zijn fotoblogs neemt hij ons mee tijdens deze bijzondere tocht en deelt hij zijn ervaringen.
Lees en reis mee met de fotoblog van Ivo.