Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Alpe Adria Trail op maat

AlpenReizen is de officiële partner van de Alpe-Adria-Trail Kärnten/Slovenia/Italia. Door onze goede samenwerking met de collega's in de drie landen, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere meerdaagse wandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail.

We regelen overnachtingen in comfortabele accommodaties inclusief ontbijt en diner, bagagetransport en transfers. Voor een wat kleiner budget is de trail ook te boeken op basis van logies en ontbijt.

De Alpe Adria Trail kan in alle mogelijke combinaties geboekt worden van begin mei tot eind oktober. De meest geboekte arrangementen hebben we weergegeven op onze website, maar het is ook mogelijk om een korter of langer deel van de Alpe Adria Trail of alle 43 etappes van het traject ineens te lopen. Neem daarvoor contact met ons op, dan stellen wij op basis van je wensen en voorkeuren jouw Alpe Adria Trail samen!.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

Wat te verwachten: talloze momenten van geluk, wonderen van de natuur, avontuur, levensvreugde en pure verrukking! Alvast een voorproefje van wat je te wachten staat tijdens deze ontdekkingstocht? Bekijk de video hieronder en laat je meevoeren met de Alpe Adria Trail!

Alpe Adria Trail op maat op de kaart

Meer informatie

AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt deze trail aan tegen dezelfde prijs als in Oostenrijk, Slovenië en Italië. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt (ook door onze partners) vooraf boeken van deze trail sterk aangeraden.

Ivo Loomans is via AlpenReizen als eerste Nederlander de uitdaging aangegaan en heeft van 5 juli tot 20 augustus 2016 alle 43 etappes van de Alpe Adria Trail gelopen. Met zijn fotoblogs neemt hij ons mee tijdens deze bijzondere tocht en deelt hij zijn ervaringen.
Naar fotoblog Alpe-Adria-Trail etappe 01 >