Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Family Active Zillertal

Prijzen en beschikbaarheid
Heb je zin in een actieve en onvergetelijke vakantie? In hartje Tirol ligt het sfeervolle Zillertal, een zeer geliefde zomerbestemming voor families met kinderen.

Tijdens de Family Active Zillertal beleef je iedere dag een ander avontuur. Geniet samen van een spannende wildwatertocht! Hike, klauter, spring en zwem via de rivierbedding tijdens canyoning. Trotseer een spannende via ferrata route en baan je een weg door het meest spectaculaire bosklimparcours in het Zillertal. Avontuurlijke gezinnen kunnen bovendien letterlijk hun vleugels uitslaan en in plaats van klettersteigen kiezen voor tandem-paragliding!

Het niveau van de activiteiten wordt afgestemd op de leeftijd van het jongste kind (vanaf 6 jaar). De activiteiten duren elk ca. een dagdeel en worden vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in de tuin of het zwembad van het comfortabele hotel, dat inbegrepen is. Een gegarandeerde succesformule voor het hele gezin!
  • family-active-zillertal
  • family-active-zillertal

Mogelijkheden

Familiepakket 1
8-daagse avontuurlijke gezinsvakantie, inclusief verblijf in een gezinskamer in een comfortabel 4-sterrenhotel in Mayrhofen. Geschikt voor 2 volwassenen en max. 2 kinderen.
Familiepakket 2
8-daagse avontuurlijke gezinsvakantie, inclusief verblijf in een suite met separate slaapkamer en balkon óf een 2-kamerappartement met balkon in een comfortabel 4-sterrenhotel in Mayrhofen. Geschikt voor 2 volwassenen en max. 2 kinderen.
Familiepakket 3
8-daagse avontuurlijke gezinsvakantie, inclusief verblijf in een 3-kamerappartement in een comfortabel 4-sterrenhotel in Mayrhofen. Geschikt voor 2 volwassenen en max. 4 kinderen.

Inbegrepen

7 overnachtingen
Ontbijt: 7x
Diner: 7x
4 activiteiten (zie 'Meer informatie')
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting

Bijzonderheden

Minimumleeftijd: 6 jaar
Te boeken vanaf 2 personen
Pakketprijzen zijn geldig op een kamer met minimaal 2 volbetalende personen. Eenoudergezinnen: op aanvraag
Parkeren: je kunt gratis parkeren bij de accommodatie
Mayrhofen is gemakkelijk bereikbaar en ligt op ca. 948 km vanaf Utrecht

Prijsberekening

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,20 p.p.p.n. (vanaf 15 jaar)
Bij keuze voor tandem-paragliding: kabelbaan naar de startplaats (verschilt per startplaats)

Family Active Zillertal op de kaart

Meer informatie

Detailinformatie

Dag 1. Aankomst
Individuele aankomst in het Zillertal. Kort na aankomst ontmoet je onze contactpersoon ter plaatse, die het programma nader toelicht en eventuele vragen kan beantwoorden.

Dag 2-7. Activiteitenprogramma

Dag 8. Vertrek
Einde van de vakantie. Na het ontbijt maak je je klaar voor vertrek.

Activiteiten Familiepakket

1. Rafting
2. Canyoning
3. Avontuurlijk klimpark
4. Naar keuze: klettersteig / via ferrata of tandem-paragliding (toeslag € 49 voor kinderen van 6-15 jaar en € 63 voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar)
NB Voor klettersteig / via ferrata geldt een minimumlengte van 1.20 m

Activiteiten

Rafting
Ervaar een spannend wateravontuur, afgestemd op jullie niveau. Laat je meevoeren door de golven en stroomversnellingen van de Ziller rivier. Plezier voor het hele gezin!

Canyoning
Ben je op klaar voor een echt avontuur? Canyoning is een van de meest spectaculaire watersporten: een combinatie van lopen, zwemmen, klimmen, glijden, springen en abseilen door een kloof (canyon) met water. Er zijn verschillende routes die speciaal voor jonge kinderen en tieners zijn uitgestippeld.

Avontuurlijk klimpark
Midden in het bos en vlakbij watervallen ligt het klimpark van het Zillertal. Hier vind je maar liefst 7 verschillende parcoursen, variërend van een klimroute voor jonge kinderen tot de meest spectaculaire klimparcoursen van de regio voor tieners. Een perfecte manier om met het hele gezin samen op avontuur te gaan. De route wordt op jullie eigen reisgezelschap aangepast.

Klettersteig / via ferrata
Tijdens een klettersteig volg je een beveiligde bergroute waar je je aan kunt zekeren. Deze manier van klimmen wordt ook wel 'via ferrata' genoemd, ofwel: via een ijzeren weg. Deze route is speciaal voor kinderen aangelegd. Een unieke ervaring én uitdaging in de Alpen.

Tandem-paragliding
Heb jij altijd al gedroomd hoe het is om te vliegen? Ervaar de ultieme vorm van vrijheid met tandem-paragliding. Na slechts een paar stappen ben je los van de grond en vlieg je, samen met een ervaren piloot, letterlijk door de prachtige bergen van de Oostenrijkse Alpen. Panoramisch uitzicht over het héle Zillertal: check!

Verblijf

Je verblijft in een comfortabel 4-sterren aparthotel met centrale locatie in het Zillertal. Onze accommodatie is kindvriendelijk en beschikt over een eigen binnen- en buitenzwembad. Is een 4-sterrenhotel iets teveel van het goede, dan is het (op aanvraag) mogelijk te verblijven in een pension met ontbijt of een appartement o.b.v. logies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op de door jou gewenste data en de prijzen.

Goed om te weten

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten moet je kunnen zwemmen en geen hoogtevrees hebben
De planning van de activiteiten is op voorbehoud van wijzigingen, afhankelijk van weer- en onvoorziene omstandigheden
De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd. Zij zorgen er bovendien voor dat alles ter plaatse goed is georganiseerd en soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze vakantie
Bij boeking zorgen wij dat de activiteiten voor jullie worden gereserveerd, zodat vervelende verrassingen ter plaatse (volgeboekte activiteiten) worden voorkomen en jullie gegarandeerd kunnen genieten van deze avontuurlijke vakantie!