Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Serfaus

Serfaus staat bekend als dé bestemming voor het hele gezin. Ontdek de adembenemende natuur tijdens de familiewandelingen, klim in het Waldseilpark X-trees en ga voor waterpret naar het Murmliwasser. Daarnaast beschikken Serfaus en het naastgelegen Fiss over fantastische e-bike routes. Een leuke bijkomstigheid is dat Serfaus een van de zonnigste dorpen van Tirol is: gelegen op een plateau in het Inntal met meer dan 2.000 zonuren per jaar!

Highlights Serfaus

Dagelijks vele activiteiten voor kinderen met sport, spel en spanning

Ultiem speelplezier in het water, op het springkussen, de glijbaan, de zandbak, speeltuin en de vele attracties in Funpark Fiss

(Water)pret in Murmliwasser: laat menig kinderhart sneller kloppen!

Adrenalinekick bij de Serfauser Sauser of bij Waldseilpark X-trees

Zoef naar beneden van de zomerrodelbaan: leuk voor de kids én hun ouders

Lekker ontspannen op een terrasje in het zonnigste dorp van Tirol

Erlebnistour Möseralm op de e-bike

Onze accommodaties in Serfaus
Filter op:

Meer over Serfaus

Veelzijdige bestemming: voor elk wat wils!

De unieke ligging van Serfaus tussen de 3000 meter hoge majestueuze bergen van de Samnaungroep en de Ötztaler Alpen, maken de Serfaus-Fiss-Ladis regio tot een eldorado voor iedere actieve vakantieganger. Behalve al deze spannende, wilde, mooie en bijzondere activiteiten in de natuur van Serfaus, heeft het dorp bovendien een gezellig centrum met een aantal leuke winkeltjes en terrasjes, waar je in de zon kunt genieten van de dynamiek in de straten van Serfaus.

Speciale E-bike routes

Relatief nieuw in Serfaus zijn de vele e-bike routes, die zijn uitgezet over de wegen en paden, die je met de hulp van de nieuwste ontwikkeling op fietsgebied door de prachtige omgeving voeren. Een aanrader is bijvoorbeeld de Erlebnistour Möseralm. Deze 10 km tellende tamelijk eenvoudige etappe leidt via de Möseralm met talrijke mooie bezienswaardigheden, zoals een wildpark met een groot hertenkamp en roofvogels, naar de Frommes Alp. Daar kun je genieten van heerlijke specialiteiten en een al dan niet alcoholische versnapering, om vervolgens relaxed weer naar beneden te fietsen.

Paradijs voor álle kinderen

Een grote avontuurlijke speeltuin met dieren, bergen, rivieren en bossen, waar er achter elke rots iets nieuws voor kinderen om te ontdekken. Dagelijks activiteitenprogramma's boordevol plezier, sport en spel, die ieder afgestemd zijn op een specifieke leeftijdscategorie. Kinderopvang voor de allerkleinsten, leuke en leerzame spelletjes en activiteiten voor jonge kinderen en tieners kunnen hun lol op tijdens de opwindende en adrenaline verhogende activiteiten. Dit alles en nog veel meer is beschikbaar in de diverse kinderclubs in Serfaus-Fiss-Ladis.

Spannende en uitdagende activiteiten voor tieners

Gezinnen met kleine kinderen weten al jaren hun weg te vinden naar de regio Serfaus-Fiss-Ladis. Maar ook met tieners kun je met een gerust hart richting Serfaus komen. Voor hen is er voorzien in uitdagende activiteiten, die doordrenkt zijn van adrenaline. Je kunt natuurlijk mountainbiken of klettersteigen, maar wat dacht je van de Serfauser Sauser, waar je droom om te vliegen werkelijkheid wordt tijdens een 2 km lange adembenemende vlucht? Of Waldseilpark X-trees, waar je op een hoogte van 14m van platform naar platform klimt? Reken maar dat dat spannend is!