Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Obergurgl

Geniet van een uniek hooggelegen bergwereld in Obergurgl-Hochgurl. Door de hoge ligging is het gebied sneeuwzeker en kun je in de winter van deur tot deur skiën. Ontspan met een drankje en een culinair hoogstandje bij de ‘Top Mountain Star’, terwijl je geniet van de 360-graden panoramische uitzichten over de omliggende bergen van het Ötztal en de Italiaanse Dolomieten. Bezoek de Timmelsjoch Hochalpenstraße voor nog meer indrukwekkende vergezichten. In de zomer en winter een prachtige bestemming voor een rustige of actieve vakantie voor het hele gezin!

Highlights Obergurgl

Nachtverkeer is verboden, zodat je optimaal van de rust kunt genieten

Top Mountain Star: een 360 graden uitzichtplatform met bar op 3.080 m hoogte

Fietsen over de Timmelsjoch Hochalpenstrasse voor een adembenemend uitzicht

Wandel naar een van de berghutten

St. John Nepomuck, een lichte kerk in het centrum van het dorp

Genieten van de gezelligheid op Diamond of the Alps, het jaarlijkse Winter Opening Event

Ontdek al fietsend, wandelend of klimmend de ongerepte natuur van Obergürgl-Hochgurl

Onze accommodaties in Obergurgl
Filter op:

Meer over Obergurgl

Top Mountain Star

Bij een verblijf in Obergurgl is een bezoekje aan de futuristische Top Mountain Star op 3.082 m een absolute ‘must’. Onder het genot van een drankje of een van de culinaire hoogstandjes geniet je in deze panoramabar van een adembenemend uitzicht over de omliggende bergen van het Ötztal en de Italiaanse Dolomieten.

Timmelsjoch-Hochalpenstraße

De Timmelsjoch (Passo del Rombo) is een 2.509 meter hoge bergpas op de grens tussen het Oostenrijkse Tirol en het Italiaanse Zuid-Tirol. Deze route staat bekend om zijn adembenemende uitzicht over de majestueuze toppen van het omliggende hooggebergte. Naast de bekende Reschenpas (40 kilometer westelijker) of de Brennerpas (25 kilometer oostelijker) kun je via deze bergpas de grens oversteken naar Italië; de pas verbindt Sölden in het Ötztal met St. Leonhard in Passeier in het Passeiertal richting Meran.

Berghutten

Het gebied Obergurgl-Hochgurgl beschikt over verschillende berghutten. In deze hutten geniet je van een heerlijke maaltijd terwijl je uitrust van de wandeling hier naartoe. Zo ben je weer helemaal klaar voor het volgende stuk.