Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Mayrhofen - Hintertux

Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Mayrhofen! Wat dacht je van een ‘wine & dine safari’ of een Tiroler Schnapsroute, ondertussen genietend van de vrolijke Tirolermuziek, die op vele plekken in de gezellige dorpsstraat te horen is? Je kunt je in Mayrhofen ook sportief gezien volop uitleven: Mayrhofen biedt legio aan mogelijkheden voor onder meer raften, canyoning, klettersteigen en paragliden. Verveling is iets dat men niet kent in het Zillertal!

Highlights Mayrhofen - Hintertux

Leef je uit tijdens het raften, klettersteigen, canyoningen paragliden in het Zillertal

Laat je betoveren door de prachtige bevroren watervallen en indrukwekkende kristalblauwe ijswanden tijdens een gletsjerwandeling

Zomerskiën op de eeuwige sneeuw van de Hintertuxer Gletscher

Waterpret voor jong en oud in het Erlebnisbad Mayrhofen

Proef de lokale gerechten als de ‘Zillertaler Krapfen’, ‘Graukässuppe’ en ‘Heidelbeerschmarrn’

Berliner Höhenweg: wandel in het hooggebergte van hut naar hut

Onze accommodaties in Mayrhofen - Hintertux

Meer over Mayrhofen - Hintertux

Lokale lekkernijen

Een ‘Zillertaler Krapfen’ (beignet), ‘Graukässuppe’ (kaassoep) of ‘Heidelbeerschmarrn’ (bosbessenpannenkoek). Typisch lokale Zillertaler gerechten, die zeker op de kaart te vinden zijn in de gezellige eetgelegenheden van Mayrhofen. Voor de Bourgondische vakantieganger is Mayrhofen ultiem genieten!

Berliner Höhenweg

Een van de pareltjes in, of eigenlijk boven Mayrhofen, is de Berliner Höhenweg. Deze route biedt de ideale gelegenheid om de alledaagse stress af te bouwen. De hele tocht is meer dan 70 kilometer lang, duurt in z'n geheel 8 tot 9 dagen en voert langs authentieke berghutten. Daarmee kun je dus dagenlang in de natuur rondzwerven, genietend van stoere bergtoppen en adembenemende uitzichtpunten, ver weg van de smartphone en laptop...

Natur Eis Palast

Voor wie het uitzicht op de frisgroene weiden en besneeuwde bergtoppen niet voldoende is, leiden 2 bergbanen naar de eeuwige sneeuw. Even verder is de Hintertuxer Gletsjer te vinden, met veel te ontdekken en spannende avonturen te beleven in het betoverende Natur Eis Palast. Bevroren watervallen, indrukwekkende kristalblauwe ijswanden en een heus onderaards meer! Alles fonkelt en glinstert magisch. Bovendien kun je in het hele gletsjergebied fantastische wandelingen maken. Sportievelingen kunnen zich hier uitleven tijdens een gletsjerwandeling, grottentrekking of de beklimming van de Olperer.

Bike Challenge

Wil je de uitgestrekte bergweiden, verfrissende beken en heerlijk geurende bossen bewonderen, pak dan de fiets! Zoek je wat meer uitdaging, dan is de Bike Challenge een aanrader. Beleef de soepele stijgingen, maar ook pittige beklimmingen, per mountainbike. De pijn trekt weg, de trots blijft!