Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97
Veelal worden golfvakanties aangeboden als een pakket, waarbij een specifieke baan of aantal banen en verblijf is inbegrepen. Maar hoe fijn zou het zijn om je eigen ideale golfvakantie samen te stellen, maar dan wel voor een voordelige pakketprijs?

Tirol heeft een ruime keuze aan prachtige golfbanen, die de mogelijkheid bieden om vanuit één plaats op meerdere banen te spelen, maar deze regio is ook interessant zijn voor een zogenoemde ‘golfsafari’, waarbij je op twee of meer plaatsen verblijft.

Bepaal zelf hoe vaak je wilt spelen, waar je wilt spelen, in welke accommodatie je wilt verblijven en hoe lang. We bieden je een voordeelbundel van drie, vier of vijf greenfees, waarmee je kunt spelen op meer dan 30 golfbanen in de regio's Tirol én Salzburgerland.

Deze pakketten leveren een interessante besparing ten opzichte van de aankoop van afzonderlijke greenfees, waarvan de prijs kan oplopen tot 90 euro per ronde.

Mogelijkheden

3 greenfees
Golf Alpin voordeelpakket met 3 greenfees, waarmee je naar eigen keus kunt spelen op 3 van de meer dan 30 golfbanen in Tirol én Salzburgerland.
€199 p.p.
4 greenfees
Golf Alpin voordeelpakket met 4 greenfees, waarmee je naar eigen keus kunt spelen op 4 van de meer dan 30 golfbanen in Tirol én Salzburgerland.
€260 p.p.
5 greenfees
Golf Alpin voordeelpakket met 5 greenfees, waarmee je naar eigen keus kunt spelen op 5 van de meer dan 30 golfbanen in Tirol én Salzburgerland.
€325 p.p.

Bijzonderheden

De greenfees zijn geldig op iedere dag van de week, ook in het weekend (zonder toeslag).

Let op

De Golf Alpin Card is geldig vanaf de uitgiftedatum tot het eind van het (golf)seizoen.

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Golfsafari op de kaart

Meer informatie

Let op

Houd er rekening mee dat bij de meeste banen een bewijs van handicap wordt gevraagd en dat soft spikes overal verplicht zijn.

Golf Alpin golfbanen in Tirol

Golfclub Kitzbühel
Golfclub Eichenheim-Kitzbühel
Golf & Landclub Rasmushof
Golfclub Kitzbühel-Schwarzsee
Golfclub Wilder Kaiser - Ellmau
Golfclub Seefeld-Wildmoos
Golf & Countryclub Lärchenhof
Golfclub Kitzbühler Alpen Westendorf
Golfclub Reit Im Winkl
Kaiserwinkl Golf Kössen

Golfen in Salzburgerland