Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Fügen

De Spieljoch in Hochfügen fungeert als een magneet voor jong en oud en is daarmee ook de trekpleister voor dit dorpje aan het begin van het Zillertal. Zoveel tegelijkertijd te doen op één berg, dat vind je niet snel! Fügen heeft sinds kort een splinternieuw wellnesscentrum, Erlebnistherme Fügen, waar ook de kids hun hart kunnen ophalen in het bijbehorende zwembad met vele spectaculaire glijbanen!

Highlights Fügen

Dorp met traditionele Oostenrijkse sfeer

Beleef de natuur tijdens de blotevoetentour

Interessant en educatief: bezoek aan de ecologische warmtekrachtcentrale

Activiteiten op de Spieljoch

Adrenaline-kick met de Flying Fox

Werk aan je handicap op Golfclub Uderns

Ultieme waterpret zwembad Erlebnistherme Zillertal

Onze accommodaties in Fügen

Meer over Fügen

Traditionele Oostenrijkse sfeer

Fügen zelf ligt onder Hochfügen en wordt gekenmerkt door de nog traditionele Oostenrijkse sfeer. Mede dankzij de historische kapellen en kerken, maar ook de kaasboerderij en het plaatselijke museum, is dit dorp zeker een bezoekje waard.

Spieljoch

De trekpleister in Fügen is de Spieljoch, die net boven Fügen ligt. De Spieljoch is het ideale startpunt voor wandelingen en fietstochten over de welbekende Zillertal Radweg. Tegenwoordig kan dat zelfs per elektrische tweewieler! Ga je liever voor een adrenalinekick, dan zal de Flying Fox al snel je beste vriend worden. Een 135 meter lange kabelbaan, die je hangend in een zitgordel op hoge snelheid het dal door laat suizen!

Natuurbeleving

En om de stress van alledag nog wat extra naar de achtergrond te laten vervagen, kies je voor de wandeling op blote voeten. Laat je tenen door het gras wiebelen en word letterlijk één met de natuur. Volgens wetenschappers stimuleert het de bloedsomloop en versterkt het je afweerkrachten.

Activiteiten

De echte schatzoekers kunnen hun hartenwensen uit laten komen in de hoogste mijn van Oostenrijk, die rijk is aan ijzerertsen, kopermineralen, kobalt en allerlei andere stenen en mineralen. Ook de golfer is op de juiste plek in Zillertal, met haar pas aangelegde pareltje: Golfclub Uderns.