Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Neukirchen - Bramberg

Gelegen aan de voet van de Großvenediger, de hoogste berg van Salzburg, ligt Neukirchen. Dit gemoedelijke bergdorp biedt samen met Bramberg am Wildkogel vele mogelijkheden voor zowel actievelingen als degene die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie. Trek de ongerepte natuur in om te wandelen of fietsen en geniet in rust van de stilte, die deze prachtige omgeving te bieden heeft. En mocht je de hoogte in willen, neem dan de Wildkogelbahn en je staat in een mum van tijd op 2.100 m voor nog meer unieke natuurbeleving en prachtige uitzichten op het omliggende bergmassief!

Highlights Neukirchen - Bramberg

800 km aan mountainbike paden met prachtige uitzichtpunten over o.a. de Hohe Tauern bergtoppen

Wandeltochten voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars

Smaragd Pad in het Hohe Tauern Nationaal Park, waar je zelf op zoek kunt gaan naar smaragden

Laat de avonturier in je los en beklim de obstakels in het klimbos van No-Limit

Bezoek aan de Krimmler Wasserfälle, met 380 m de hoogste waterval in Europa

Race in de winter over de 14 km lange rodelbaan van Wildkogel tot Bramberg

Onze accommodaties in Neukirchen - Bramberg

Meer over Neukirchen - Bramberg

Genieten van de ongerepte natuur

Hohe Tauern Nationaal Park is Oostenrijks eerste een grootste nationaal park, met maar liefst 1.856 km² en beschikt over verschillende prachtige meren en gletsjers. Verder kun je genieten van de fauna en flora die in het park aanwezig is.

Paradijs voor mountainbikers

Rondom Neukirchen am Großvenediger en Bramberg am Wildkogel ligt maar liefst 800 km aan mountainbike paden. Langs de paden zijn verschillende gletsjers te zien en de routes kunnen op eigen gelegenheid of met een gids bereden worden. Het grote aanbod van paden verschilt van gemakkelijke routes voor het hele gezin tot uitdagende trails voor gevorderde mountainbikers.