Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Annaberg im Lammertal

In de schaduw van het Dachstein massief ligt een idyllisch dorpje Annaberg. Ruige kliffen, dromerige valleien en zeldzame alpine bloemen maken van je zomervakantie in Annaberg een unieke ervaring. Een waar paradijs voor actieve vakantiegangers en natuurliefhebbers!

Highlights Annaberg im Lammertal

Loop over de Höhenweg tussen Annaberg en Lungötz

Wandel door de Ötschergräben, een romantische kloof

Ga mountainbiken door de Ötscher-Tormäuer en rond de Tirolerkogel

Een spectaculair uitzicht heb je op de Gosausee, Tennengebergte, Dachstein en Bischofsmütze vanaf de Gosaukam

Waterpret in het openluchtzwembad Waldbad

Het traditionele zomerfeest in Annaberg is een groot feest

Dagtochten op de motor naar Italië, Slovenië en Duitsland zijn aan te raden

Onze accommodaties in Annaberg im Lammertal

Meer over Annaberg im Lammertal

Ultieme natuurbeleving

Een meerdaagse hike, die van de ene romantische hut naar de andere leidt, is een aanrader. Luisteren naar de stilte van de onaangetaste natuur. Over frisgroene heiden met houten huisjes en grazende koeien. Onder de stralende zon en te midden van sprookjesachtige bossen is Annaberg een plaatje, een lust voor het oog.

Uitdagende routes

De ligging in de Oostenrijkse Dolomieten zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden zijn tot uitdagende bergsporten. Bijvoorbeeld flinke wandelingen tussen Annaberg en Lungötz over de Höhenweg, met verfrissende waterbronnen en bankjes om uit te rusten en je te verbazen over de prachtige natuur. Veen overweldigend stuk natuur ga je naar de Ötschergräben, een romantische kloof. Maar ook de routes in natuurpark Ötscher-Tormäuer en rond de majestueuze Tirolerkogel zijn puur genieten.

Veelzijdig en relaxed

Behalve wandelen en mountainbiken kun je ook paardrijden over speciale ruiterpaden. En kinderen zullen zich vermaken in het openlucht zwembad, dat van juni tot september geopend is. In Annaberg staat de tijd even stil en kun je de batterij weer opladen, in een fantastische en vooral bijzondere omgeving.