Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Canyoning in het Zillertal

Prijzen en beschikbaarheid
Een avontuurlijke tocht, waarbij je - goed uitgerust in een beschermend pak - afdaalt langs rotsen, kloven en watervallen door een bijzonder en uniek landschap, dat een ontstaansgeschiedenis kent van miljoenen jaren.

In het afdalen via de bergbeek kom je langs natuurlijke obstakels, watervallen, kristalheldere watertjes als oases van rust, rotspartijen en andere spectaculaire verrassingen, die heldhaftig te overwinnen zijn tijdens canyoning.

Met een deskundige instructeur bij de hand, die jullie begeleidt en zorgt voor de veiligheid, zul je elke seconde ultiem genieten van dit onvergetelijke avontuur!

Canyoning in het Zillertal is in het bijzonder gericht op families, maar voor wie wat extremer wil, kan z'n lol op tijdens de Adrenaline Tour.

Mogelijkheden

Family Tour
In deze gevarieerde en avontuurlijke kloofwandeling krijg je de eerste indruk van de fascinatie van canyoning. Deze tour duurt circa 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Family Tour Plus
Deze tour is vergelijkbaar met de Family Tour, maar is wat moeilijker en duurt langer: circa 3 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Adrenaline Tour
Uitgerust met neopreen pak, klimuitrusting en helm start je met deze buitengewoon spannende ervaring. Onder leiding van de gids daal je af, waarbij je onderweg ook zult klettersteigen, abseilen en over lastige rotspartijen klimt. Voor deze tocht moet je niet bang aangelegd zijn en beschikken over een goede conditie. Deze tocht duurt circa 4 uur. Geschikt vanaf de leeftijd van 14 jaar.

Inbegrepen

Professionele ervaren gids
Uitrusting: helm, neopreen wetsuit/schoenen en klimgordel
Transport vanaf het trefpunt, Aktivcamp Aschau (in Aufenfeld) en weer terug
Drankje

Bijzonderheden

Zelf mee te nemen: badkleding, handdoek, T-shirt en berg- of trekkingschoenen

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Canyoning in het Zillertal op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De Engels sprekende instructeurs beschikken over alle vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren Engels sprekende gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner