Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Zweefvliegen

Ben je gek op vliegen? Zit je altijd met je neus tegen het raampje als je over de bergen vliegt? Dan is zweefvliegen boven de Alpen zeker iets voor jou! Stel je eens voor: overal om je heen die oneindige horizon met onder je die robuuste rotspartijen en die prachtig witte bergtoppen. En jij die daar achter het stuurwiel zit! Voor de ongeoefende (brokken)piloten: wees gerust, er zit een ervaren instructeur achter je, die jou weer veilig naar de grond brengt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op per mail op info@alpenreizen.nl of bel ons op 010 - 767 00 97.

Een greep uit de mogelijkheden
 

Meer informatie

Zweefvliegen heeft een paar voordelen die er tijdens een normale vlucht niet zijn. Zo heeft een zweefvliegtuig een doorzichtige kap en daardoor heb je een 360-graden uitzicht. Een ander specifiek voordeel van zweefvliegen heeft te maken met de hoogteverschillen. Normaal vlieg je alleen over de Alpen heen, maar in een zweefvliegtuig vlieg je zowel tussen als boven de bergen. Het uitzicht is daardoor overweldigend! En als klap op de vuurpijl kan je van dit magistrale uitzicht genieten in een ongekende stilte. Doordat een zweefvliegtuig geen motor heeft, is het muisstil tijdens de vlucht. Je hoort dus alleen de kreten, die je zelf slaakt van verrukking!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een actieve vakantie in de Alpen? Bekijk onze actieve vakanties!