Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Laax - Flims

Met honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden beweeg je je voort door de grote diversiteit aan prachtige landschappen om vervolgens af te koelen met een duik in een van de fraaie bergmeren. ’s Winters is Laax een echt wintersportwalhalla en dus ook niet voor niets de thuisbasis van de belangrijkste snowboard-evenementen van Europa.

Highlights Laax - Flims

Ga op avontuur in de Grand Canyon van Zwitersland!

Beklim een rotswand in een van de klimtuinen

Neem een duik in één van de diepblauwe tot turquoise kleurige bergmeren

Swing van boom tot boom in het Hochseilpark

Race door de bergen op de 300 km aan mountainbikepaden

Proef lokale gerechten tijdens een culinaire wandelroute door de natuur

Bekijk de sterren door de telescoop van Mirasteilas

Onze accommodaties in Laax - Flims
Filter op:

Meer over Laax - Flims

De Grand Canyon van Zwitserland

De Ruinaulta, ook wel de Zwitserse Grand Canyon genoemd, is een kloof in het Voor-Rijndal. De rivier die krachtig tussen de kloof door stroomt, zorgt voor één van de meest spectaculaire verschijnselen in Graubünden. Met de vele wandel- en fietspaden langs de Ruinaulta kan je genieten van de prachtige natuur en het water. Daarnaast is de rivier de pérfecte plek om te raften.

Wandelen

In het gebied Laax-Flims zijn er talloze wandelroutes voor elk niveau. Zo kun je rustig wandelen door het dal, hiken door de ruige en ongerepte natuur of trek je de hoge bergen in voor een echte uitdaging. Daarnaast zijn er diverse tochten en tours, zoals de culinaire trails, waarbij je van restaurant naar restaurant wandelt en steeds wordt beloond met lokale culinaire hoogstandjes.

Zwemmen in de natuur

De Caumasee, Laaxersee en Crestasee zijn drie schilderachtige meren, die de regio Laax - Flims rijk is. De Laaxersee ligt midden in Laax en heeft een uitzicht op het prachtige bergpanorama. De turquoise gekleurde Caumasee en de kristalheldere Crestasee zijn beide gelegen in de bossen van Flims. Bij deze meren kun je heerlijk ontspannen, zwemmen, varen en beachvolleyballen.