Klanten geven ons gemiddeld een 9,1
Bel ons: 010 - 767 00 97

Outdoor Active Bovec

Prijzen en beschikbaarheid
Speciaal voor families, eenoudergezinnen en vriendengroepen bieden we een 8-daagse actieve vakantieweek in misschien wel het mooiste deel van de Alpen: Slovenië! Deze spectaculaire doe-vakantie staat bol van actie en bezorgt jullie gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in de Alpen.

Iedere vakantiedag staat een andere activiteit op de planning: beleef de fun van het raften, ervaar de bergen op een heel andere manier tijdens canyoning, leer hoe je tegen een rotswand kunt klimmen en zoef van de ene kant van het dal naar de andere kant met de ‘zipline’.

De activiteiten duren allemaal circa een dagdeel en worden zeer vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in de tuin van het appartement, dat bij dit pakket is inbegrepen. En wie nog energie heeft kan deze prachtige omgeving verkennen zoals het Triglav Nationaal Park, het meer van Bled en de hoofdstad Ljubljana!

Mogelijkheden

Pakket A - Active Flexpakket
8-daagse vakantie met 7 overnachtingen in een appartement in Bovec en 4 activiteiten, die geschikt zijn voor ieder niveau. Stel je eigen pakket samen en kies jouw 4 activiteiten uit de volgende mogelijkheden:
- Raften (8 km)
- Canyoning
- Mountainbike tour
- Ziplining (=tokkelen)
- Rotsklimmen
Pakket B - Adrenaline Flexpakket
8-daagse vakantie met 7 overnachtingen in Bovec en 5 activiteiten, voor wie houdt van een flinke uitdaging en fysiek wel wat aankan. Stel je eigen pakket samen en kies jouw 5 activiteiten uit de volgende mogelijkheden:
- Raften (17 km)
- Canyoning (uitdagende route)
- Ziplining (=tokkelen)
- Hydrospeed
- Caving
- Mountainbike tour Mount Stol in Kobarid

Inbegrepen

7 overnachtingen op basis van logies
4 activiteiten (naar keuze)
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting
Transfer vanaf het kantoor van onze activiteitenpartner in Bovec en weer terug

Bijzonderheden

Te boeken vanaf 2 personen
Tandem-paragliding en skydiving kan op maat (per persoon) worden bijgeboekt
Extra nachten of een upgrade naar een hotel is mogelijk (tegen meerprijs)
Geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar (het niveau van de activiteiten wordt aangepast aan de groep)
Bovec is goed bereikbaar per auto (ca 1.150 km vanaf Utrecht), maar ook per vliegtuig. Transavia vliegt meerdere keren per week naar Ljubljana. Vanaf daar kunnen wij een transfer of huurauto regelen.

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Outdoor Active Bovec op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner