Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Outdoor Active Zillertal

Prijzen en beschikbaarheid
Heb je zin in een actieve vakantie met familie of vrienden? Beleef elke dag een ander avontuur tijdens de Outdoor Active Zillertal!

Deze 8-daagse vakantie omvat 4 verschillende activiteiten in de prachtige natuur van het Zillertal. Geniet van een spannende wildwatertocht tijdens rafting. Wandel, klim en zwem door het water tijdens canyoning. Klimmen en klauteren over een echte via ferrata en het hoogste en meest spectaculaire bosklimparcours in het Zillertal.

Het adrenaline pakket bevat 4 spectaculaire activiteiten: powerraften, canyoning, via ferrata route en keuze uit tubing of riverbug. Durf jij het aan?

De activiteiten duren allemaal circa een dagdeel en worden vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in het hotel, dat bij dit pakket is inbegrepen.

Mogelijkheden

Family Pakket (> 15 jr + volw.)
8-daagse familievakantie voor kinderen vanaf 15 jaar en volwassenen, met 7 overnachtingen in een 4-sterrenhotel in Mayrhofen en met 4 activiteiten die geschikt zijn voor ieder niveau:
- Raften
- Canyoning
- Kinder via ferrata
- Hochseilgarten (avonturenpark)
€769 p.p.
Family Pakket (11-14 jr)
8-daagse familievakantie voor kinderen van 11-14 jaar (vergezeld door min. 1 volwassene), met 7 overnachtingen in een 4-sterrenhotel in Mayrhofen en met 4 activiteiten die geschikt zijn voor ieder niveau:
- Raften
- Canyoning
- Kinder via ferrata
- Hochseilgarten (avonturenpark)
€469 p.p.
Family Pakket (6-10 jr)
8-daagse familievakantie voor kinderen van 6-10 jaar (vergezeld door min. 1 volwassene) met 7 overnachtingen in een 4-sterrenhotel in Mayrhofen, met 4 activiteiten die geschikt zijn voor ieder niveau:
- Raften
- Canyoning
- Kinder via ferrata
- Hochseilgarten (avonturenpark)
€195 p.p.
Adrenaline Pakket (> 15 jr + volw.)
8-daagse actieve vakantie voor kinderen vanaf 15 jaar en volwassenen, met 7 overnachtingen in een 4-sterrenhotel in Mayrhofen en 4 activiteiten voor wie houdt van een flinke uitdaging:
- Powerraften
- Canyoning
- Via ferrata route
- Tubing of riverbug (naar keuze)
€859 p.p.
Adrenaline Pakket (12-14 jr)
8-daagse actieve vakantie met 7 overnachtingen in een 4-sterrenhotel in Mayrhofen en 4 activiteiten voor wie houdt van een flinke uitdaging:
- Powerraften
- Canyoning
- Via ferrata route
- Tubing of riverbug (naar keuze)
€549 p.p.

Inbegrepen

7 overnachtingen in een comfortabel 4* hotel met ontbijt en diner
4 activiteiten
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting
Transfer vanaf het basecamp van onze activiteitenpartner in Mayrhofen en weer terug

Bijzonderheden

Te boeken vanaf 2 personen
Extra nachten of aanpassing naar 3-sterrenhotel of appartement (prijsreductie)
Geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar (het niveau van de activiteiten wordt aangepast aan de groep)
Mayrhofen is goed bereikbaar per auto (ca. 948 km vanaf Utrecht), maar ook per vliegtuig. Transavia vliegt meerdere keren per week naar Innsbruck. Vanaf daar kunnen wij een transfer of huurauto regelen.

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Outdoor Active Zillertal op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner