Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Zip-lining over de Soca-vallei

Prijzen en beschikbaarheid
Bewonder de steile kliffen, wilde rivier, brullende watervallen en ongerepte wateren bezien door de ogen van een vogel! Een spannende tocht over het ontoegankelijke Ucja gebergte, waarbij je wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht over het prachtige Bovec Basin en op de Triglav, de hoogste berg van Slovenië.

Tijdens deze opwindende ‘zip-line’, volgens velen één van de beste ter wereld, zoef je via 10 gespannen kabels van de ene kant van de vallei naar de andere. Deze stalen kabels met een totale lengte van maar liefst 4 kilometer zorgen voor een onvergetelijke sensatie en een ontzagwekkend panoramisch uitzicht op de Soca-vallei en de omliggende bergen: van de groene hellingen van Mount Krn tot de rotsachtige aanblik van de majestueuze Triglav.

Een geweldig avontuur en bijzonder leuk om te doen met de familie of vrienden!

Mogelijkheden

Ucja
Verken op spectaculaire wijze de wondere wereld van het Ucja gebergte onder begeleiding van een ervaren gids. Deze tocht duurt circa 2,5 uur.

Inbegrepen

Gids, die waar nodig begeleiding en instructies geeft
Uitrusting: helm, harnas met veiligheidsgordels en katrol, beschermende handschoenen
Vervoer vanaf het kantoor van onze partner naar het zip-line park en na afloop weer terug naar Bovec

Bijzonderheden

Geschikt voor kinderen met een lengte van tenminste 1.20 m. Kinderen t/m 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Zip-lining over de Soca-vallei op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren Engels sprekende gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner.