Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Outdoorvakanties

De vele kilometers aan ruige wildwaterrivieren in de Alpen staan garant voor geweldig avontuur, waarbij de adrenaline door je lijf stroomt! Niet voor niets is rafting de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste zomersporten in de Alpen. Bij rafting gaat het erom samen in een boot over het wilde water te varen en deze niet te laten omslaan. Het is super spannend en vergt gezonde fysieke inspanning, maar zorgt bovenal voor veel plezier en een fantastische ervaring!

Interesse? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op per mail op info@alpenreizen.nl of bel ons op 010 - 767 00 97.

Een greep uit de mogelijkheden
Selecteer op land:
 

Meer informatie

Rafting is leuk om met elkaar of een groep vrienden of vriendinnen te doen, maar ook met kinderen een geweldig festijn. Door de verschillende niveaus, uiteenlopend van rustige beginners- en familietochten tot zeer uitdagende tochten, is rafting voor iedereen geschikt. De begeleiding is in handen van officieel erkende raft-instructeurs, die tevens zorgen voor de veiligheid aan boord. En als de boot toch een keer omslaat? Maak je niet druk, je bent goed ingepakt met beschermde kleding, zwemvest en helm.

In de Alpen zijn er veel mogelijkheden om te raften. De meest ultieme en veruit bekendste plek om te raften in Oostenrijk is de Ötztaler Ache. Maar ook de rivieren in het Zillertal en de Kitzbüheler Alpen weten je adrenalinepijl op grote hoogte te brengen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een actieve vakantie in de Alpen? Bekijk onze actieve vakanties!

Let op

De minimum leeftijd voor raften verschilt per aanbieder.
Als je wilt gaan raften, moet je wel een zwemdiploma hebben.
Voor raften heb je meestal een aanvullende reisverzekering nodig: check vooraf of jouw reisverzekering hier al in voorzien is.