Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Juliana Trail op maat

AlpenReizen is de officiële partner van de Juliana Trail door de Julische Alpen in Slovenië. Door onze goede samenwerking met de accommodaties en onze collega's van de trail, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere meerdaagse wandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze reis.

We regelen overnachtingen in comfortabele accommodaties inclusief ontbijt en diner, bagagetransport en transfers. Voor een wat kleiner budget is de trail ook te boeken op basis van logies en ontbijt.

De Juliana Trail kan met alle verschillende combinaties geboekt worden van maart tot november. Je vindt een aantal mooi varianten op onze website, maar het is ook mogelijk om een korter of langer deel van de Juliana Trail, of alle 16 etappes van het traject ineens te lopen. Neem gerust contact met ons op, dan stellen wij op basis van je wensen en voorkeuren jouw eigen Juliana-avontuur samen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

Wat te verwachten: sprookjesachtige landschappen met bergen, meren, bossen en valleien, authentieke dorpjes en contact met de lokale bevolking. Kortom, het pure bergleven!

Alvast een voorproefje van wat je te wachten staat tijdens deze ontdekkingstocht? Bekijk de video hieronder en laat je meevoeren met de Juliana Trail!

  • gehele juliana trail actieve vakantie meerdaagse wandeltocht julische alpen slovenië op maat triglav national park

Juliana Trail op maat op de kaart

Meer informatie

Officiële partner van de Juliana Trail

AlpenReizen is de officiële partner van de Juliana Trail. Door een unieke samenwerking met onze partners, die tevens fungeren als contactpersoon ter plaatse, zorgen wij ervoor dat deze bijzondere meerdaagse wandeling soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze trail. In verband met de beperkte beschikbaarheid van accommodaties langs de route is vooraf boeken van deze trail essentieel.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of wil je nog wat uitgebreidere informatie over de etappes van de trail? Zie voor meer informatie en foto's: