Corona cash back garantie! Zie HIER voor meer info over ons coronabeleid

Klanten waarderen onze service op 4,9 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Golfvakanties

Kun je golfen in de Alpen? Nou en of! Als je op zoek bent naar de ultieme golfervaring, in een spectaculair landschap en een warm en vriendelijk ontvangst in zeer comfortabele accommodatie, waar ze nog weten wat service betekent, dan moet je zeker je (golf)grenzen eens verleggen naar de Alpen. Wist je dat je bal door de dunnere berglucht net even verder vliegt..?

Interesse? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op per mail op info@alpenreizen.nl of bel ons op 010 - 767 00 97.

Een greep uit de mogelijkheden
Selecteer op land:
 

Meer informatie

Championship courses in overvloed

Ieder, die voor het eerst op in de Alpen speelt, is eenvoudigweg verbaasd door de geweldige kwaliteit van de banen: Championship courses in overvloed en de standaard van onderhoud van tee tot green is van het hoogste niveau. Velen denken dat de banen tegen een berghelling liggen, waardoor je de conditie van een topsporter en de flexibiliteit van een berggeit nodig hebt. Niets is echter minder waar; de meerderheid van de banen zijn verrassend plat en liggen in het dal, omringd door een majestueuze berglandschap.

Terugkeergarantie

Veel van onze gasten hebben in heel Europa gespeeld en kwamen naar de Alpen op zoek naar iets nieuws en spannends. Telkens weer komen zij terug om te genieten van de prachtige banen, met hun uitgestrekte en goed onderhouden fairways en niet in de laatste plaats: waar je niet flight-aan-flight loopt op een overvolle baan, maar in alle rust kunt genieten van je golfspel in een prachtige natuur.

Beste tijd

Half april is de meeste sneeuw wel gesmolten. Van eind april tot medio oktober zijn de golfbanen open, maar de beste tijd om te golfen in de Alpen is van medio mei tot eind september. In de zomer ligt de temperatuur rond de 25 graden, oplopend tot 30 graden. In de zuidelijke Alpen moet je rekening houden met een temperatuur, die regelmatig de 30 graden passeert. Het weer in de bergen is veranderlijk, maar neerslag is doorgaans van korte duur en zorgt bovendien voor een heerlijk frisse lucht, die in de bergen weldadig aanvoelt.

Hoge kwaliteitsstandaard

Alle golfbanen, die wij aanbieden, bieden een zeer hoge onderhoudsstandaard en dito kwaliteit van de faciliteiten. Ieder van de clubs heeft een veelal gezellig en informeel clubhuis met een bar en een restaurant met lokale en internationale gerechten, een pro shop, huur van uitrusting, lessen, een driving-range en kleedruimtes. En ‘last but not least’: bezoekende golfers zijn van harte welkom!

Dit zeggen onze klanten over AlpenReizen

AlpenReizen is als Uitstekend beoordeeld
Gebaseerd op 123 reviews
20-05-2022
Super fijn contact
Super fijn contact. Hele vriendelijke mensen, reageren snel en nemen de tijd het persoonlijk te maken. De reis is nog niet begonnen en heb er al zin in!
19-05-2022
Snel en to-the-point
Alpenreizen antwoordt snel op vragen via email, en het antwoord is gepersonaliseerd en to-the-point.
23-04-2022
Fijne service, warm contact
AlpenReizen is een prettige reisorganisatie. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden en om je wensen proberen te regelen. Ze reageren snel en fijn. Top vakantie gehad!
22-04-2022
Zeer vlotte communicatie met Timo
Zeer vlotte communicatie met Timo, die onze huwelijksreis op maat uitpuzzelde. Duidelijke en correcte info...wij kijken uit naar onze reis, die hopelijk even vlot zal verlopen.
07-01-2022
Het eerste contact verliep heel prettig...
Het eerste contact verliep heel prettig en persoonlijk. We werden direct nagebeld en konden zo makkelijk onze vragen stellen. We zijn goed geadviseerd en hebben nu nog meer zin in onze vakantie!
06-08-2022
Bij toeval op de website van…
Bij toeval op de website van Alpenreizen gekomen. Na het bekijken van de website meteen enthousiast telefonisch contact gezocht en door een al even enthousiaste en vriendelijke medewerker te woord ge...
17-06-2022
Top geregeld
Komende zomer gaan we voor het eerst een huttentocht doen in de Dolomieten. Kevin heeft alles voor ons geregeld. Fijne laagdrempelige afstemming en info super helder allemaal. Ik ben fan van AlpenRei...
17-06-2022
Heldere website ook goed nagevraagd
We hebben zelf de boeking gedaan via de overzichtelijke website. Het was fijn dat de volgende dag werd teruggebeld of alles ook zo was bedoeld. Zoiets geeft extra vertrouwen
19-05-2022
Voorpret
We hebben een huttentocht in Oostenrijk geboekt en verheugen ons zeer op de tocht.
De boeking verliep probleemloos en vragen werden zeer snel en correct beantwoordt. Perfecte communicatie met vriend...
15-07-2022
Prima geholpen met persoonlijk contact
Heldere website; super vriendelijk klantcontact; meedenkend; service gericht. Als de vakantie straks ook zo is, dan helemaal top!