Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Golfvakanties

Kun je golfen in de Alpen? Nou en of! Als je op zoek bent naar de ultieme golfervaring, in een spectaculair landschap en een warm en vriendelijk ontvangst in zeer comfortabele accommodatie, waar ze nog weten wat service betekent, dan moet je zeker je (golf)grenzen eens verleggen naar de Alpen. Wist je dat je bal door de dunnere berglucht net even verder vliegt..?

Interesse? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op per mail op info@alpenreizen.nl of bel ons op 010 - 767 00 97.

Een greep uit de mogelijkheden
Selecteer op land:
 

Meer informatie

Championship courses in overvloed

Ieder, die voor het eerst op in de Alpen speelt, is eenvoudigweg verbaasd door de geweldige kwaliteit van de banen: Championship courses in overvloed en de standaard van onderhoud van tee tot green is van het hoogste niveau. Velen denken dat de banen tegen een berghelling liggen, waardoor je de conditie van een topsporter en de flexibiliteit van een berggeit nodig hebt. Niets is echter minder waar; de meerderheid van de banen zijn verrassend plat en liggen in het dal, omringd door een majestueuze berglandschap.

Terugkeergarantie

Veel van onze gasten hebben in heel Europa gespeeld en kwamen naar de Alpen op zoek naar iets nieuws en spannends. Telkens weer komen zij terug om te genieten van de prachtige banen, met hun uitgestrekte en goed onderhouden fairways en niet in de laatste plaats: waar je niet flight-aan-flight loopt op een overvolle baan, maar in alle rust kunt genieten van je golfspel in een prachtige natuur.

Beste tijd

Half april is de meeste sneeuw wel gesmolten. Van eind april tot medio oktober zijn de golfbanen open, maar de beste tijd om te golfen in de Alpen is van medio mei tot eind september. In de zomer ligt de temperatuur rond de 25 graden, oplopend tot 30 graden. In de zuidelijke Alpen moet je rekening houden met een temperatuur, die regelmatig de 30 graden passeert. Het weer in de bergen is veranderlijk, maar neerslag is doorgaans van korte duur en zorgt bovendien voor een heerlijk frisse lucht, die in de bergen weldadig aanvoelt.

Hoge kwaliteitsstandaard

Alle golfbanen, die wij aanbieden, bieden een zeer hoge onderhoudsstandaard en dito kwaliteit van de faciliteiten. Ieder van de clubs heeft een veelal gezellig en informeel clubhuis met een bar en een restaurant met lokale en internationale gerechten, een pro shop, huur van uitrusting, lessen, een driving-range en kleedruimtes. En ‘last but not least’: bezoekende golfers zijn van harte welkom!