Corona cash back garantie! Zie HIER voor meer info over ons coronabeleid

Klanten waarderen onze service op 4,9 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Golfvakanties

Kun je golfen in de Alpen? Nou en of! Als je op zoek bent naar de ultieme golfervaring, in een spectaculair landschap en een warm en vriendelijk ontvangst in zeer comfortabele accommodatie, waar ze nog weten wat service betekent, dan moet je zeker je (golf)grenzen eens verleggen naar de Alpen. Wist je dat je bal door de dunnere berglucht net even verder vliegt..?

Interesse? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op per mail op info@alpenreizen.nl of bel ons op 010 - 767 00 97.

Een greep uit de mogelijkheden
Selecteer op land:
 

Meer informatie

Championship courses in overvloed

Ieder, die voor het eerst op in de Alpen speelt, is eenvoudigweg verbaasd door de geweldige kwaliteit van de banen: Championship courses in overvloed en de standaard van onderhoud van tee tot green is van het hoogste niveau. Velen denken dat de banen tegen een berghelling liggen, waardoor je de conditie van een topsporter en de flexibiliteit van een berggeit nodig hebt. Niets is echter minder waar; de meerderheid van de banen zijn verrassend plat en liggen in het dal, omringd door een majestueuze berglandschap.

Terugkeergarantie

Veel van onze gasten hebben in heel Europa gespeeld en kwamen naar de Alpen op zoek naar iets nieuws en spannends. Telkens weer komen zij terug om te genieten van de prachtige banen, met hun uitgestrekte en goed onderhouden fairways en niet in de laatste plaats: waar je niet flight-aan-flight loopt op een overvolle baan, maar in alle rust kunt genieten van je golfspel in een prachtige natuur.

Beste tijd

Half april is de meeste sneeuw wel gesmolten. Van eind april tot medio oktober zijn de golfbanen open, maar de beste tijd om te golfen in de Alpen is van medio mei tot eind september. In de zomer ligt de temperatuur rond de 25 graden, oplopend tot 30 graden. In de zuidelijke Alpen moet je rekening houden met een temperatuur, die regelmatig de 30 graden passeert. Het weer in de bergen is veranderlijk, maar neerslag is doorgaans van korte duur en zorgt bovendien voor een heerlijk frisse lucht, die in de bergen weldadig aanvoelt.

Hoge kwaliteitsstandaard

Alle golfbanen, die wij aanbieden, bieden een zeer hoge onderhoudsstandaard en dito kwaliteit van de faciliteiten. Ieder van de clubs heeft een veelal gezellig en informeel clubhuis met een bar en een restaurant met lokale en internationale gerechten, een pro shop, huur van uitrusting, lessen, een driving-range en kleedruimtes. En ‘last but not least’: bezoekende golfers zijn van harte welkom!

Dit zeggen onze klanten over AlpenReizen

AlpenReizen is als Uitstekend beoordeeld
Gebaseerd op 101 reviews
11-05-2021
Boeking actieve gezinsvakantie
Het boeken van onze vakantie verliep voorspoedig en er werd rekening gehouden met onze wensen. Tevens was de correspondentie zeer goed en snel. Mooi om te zien dat er met veel enthousiasme en passie ...
17-05-2021
Boeking huttentocht
Wij hebben onze boeking voor een huttentocht voor juli 2021 net afgerond met Alpenreizen.nl.
Heel tevreden over de service. Ik kreeg altijd heel snel antwoord op een vraag en Britt heeft er alles aan...
25-08-2020
Fantastische organisatie
Fantastische organisatie, alles perfect en vlot geregeld. Goede begeleiding. Goede inpaklijst.
Op ons verzoek goede mix van basic/wat luxere onderkomens en half pension/logies ontbijt. Ook erg mooie ...
05-07-2020
Alpenreizen snapt wat service is
Onze eerste actieve gezinsvakantie geboekt bij Alpenreizen. Heel prettig en vlot contact. Mensen zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en betrokken. We hebben een leuk programma samengesteld. We hebben e...
11-06-2020
Snel, kwalitatief en to the point.
Ik ben zeer tevreden door de zeer vlotte en vriendelijke opvolging. Snel, kwalitatief en to the point. Een zeldzaamheid in Coronatijd waarin andere reisagentschappen zich verschuilen achter schimmige...
14-04-2021
Snel, vriendelijk en waar voor geld!
Vorig jaar een uitstekend georganiseerde huttentocht gelopen, daarom ook dit jaar weer via AlpenReizen geboekt. Met nog een openstaande vraag zelfs de bevestingingstermijn verlengd. Top service!
03-07-2020
Kwaliteitsvolle dienstverlenging
Kwaliteitsvolle, vriendelijke en correcte begeleiding, zeker in tijden van Corona.
13-07-2020
Vakkundig en goed georganiseerd
Een persoonlijke benadering en snel contact maakt het boeken bij AlpenReizen erg prettig. Ondanks de corona crisis en slechts kort van te voren boeken, is de huttentocht in Oostenrijk alsnog snel geo...
22-07-2020
Super goede service en een persoonlijke aanpak
Op zoek naar een huttentocht kwamen we uit bij Alpenreizen. Super goede service, op maat gemaakt en een persoonlijke aanpak. Ze nemen de tijd voor je en reageren snel en adequaat op je vragen.
23-07-2020
Tevreden!
Dit jaar weer met Alpenreizen onze huttentocht geboekt! Communicatie is prettig en snel. Er wordt meegedacht en waar mogelijk aanpassingen op maat gemaakt! Kortom weer erg tevreden over Alpenreizen.
06-08-2020
Heel vriendelijk en snel geholpen
Heel vriendelijk en snel geholpen. Goed contact zowel telefonisch als over de mail. Er werd snel geschakeld tussen verschillende mogelijkheden en goed gekeken naar onze wensen.
13-08-2020
Super positief
Medewerkers waren erg vriendelijk zowel over de telefoon als over e-mail. Alles was goed geregeld bij aankomst in het hotel en alles was duidelijk voor de wandeltocht die wij maakte in Italië. Zeker ...