Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Outdoor Active Zillertal

Prijzen en beschikbaarheid
Heb je zin in een actieve en onvergetelijke vakantie met het gezin of vrienden? Tijdens de Outdoor Active Zillertal beleef je iedere dag een ander avontuur!

Je kunt kiezen uit 2 verschillende pakketten. Het familiepakket is speciaal gericht op gezinnen met kinderen (vanaf 7 jr). Geniet met het hele gezin samen van een spannende wildwatertocht! Hike, klauter, spring en zwem via de rivierbedding tijdens canyoning. Klim en klauter langs een spannende via ferrata route en baan je een weg door het meest spectaculaire bosklimparcours in het Zillertal. Voor gezinnen met oudere kinderen en volwassenen is er een adrenalinepakket met 4 spectaculaire activiteiten: powerraften, canyoning, ziplining en last-but-not-least een avontuurlijke waterval-klimtocht met een gids!

De activiteiten duren elk ca. een dagdeel en worden vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in het comfortabele hotel, dat bij dit pakket is inbegrepen. Een gegarandeerde succesformule en onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Mogelijkheden

Fun & Active (v.a. 15 jr + volw)
All-in prijs voor het Fun & Active pakket voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar
v.a. €793 p.p.
Fun & Active (11-14 jr)
All-in prijs voor het Fun & Active pakket met korting voor kinderen van 11-14 jaar (als 3e of 4e persoon op de kamer)
v.a. €518 p.p.
Fun & Active (7-10 jr)
All-in prijs voor het Fun & Active pakket met korting voor kinderen van 7-10 jaar (als 3e of 4e persoon op de kamer)
v.a. €234 p.p.
Adrenaline (v.a. 15 jr + volw)
All-in prijs het Adrenalinepakket voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar
v.a. €859 p.p.
Adrenaline (12-14 jr)
All-in prijs voor het Adrenalinepakket met korting voor kinderen van 12-14 jaar (als 3e of 4e persoon op de kamer)
v.a. €559 p.p.

Inbegrepen

7 overnachtingen in een comfortabel 4* hotel
7x ontbijt
7x diner
4 activiteiten (zie 'Meer informatie')
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting
Transfer vanaf het basecamp in Mayrhofen naar de activiteiten en weer terug (waar van toepassing; verschilt per activiteit)

Optioneel (tegen betaling)

Extra nachten: op aanvraag
Het is mogelijk om tandem-paragliding bij te boeken (op aanvraag). De prijs varieert voor kinderen van € 70 - € 95 p.p. (t/m 15 jaar) en voor kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen van € 105 - € 125 p.p.

Bijzonderheden

Minimumleeftijd: 7 jaar
Te boeken vanaf 2 personen, waarvan tenminste 1 volwassene
Pakketprijzen voor kinderen t/m 17 jaar zijn geldig op een kamer met minimaal 2 volbetalende personen, met een maximum van 4 personen per kamer. Eenoudergezinnen en gezinnen met 3 of meer kinderen: op aanvraag
Deze vakantie kan ook worden geboekt in combinatie met een pension of appartement: bel of mail ons voor de mogelijkheden en prijzen
Parkeren: je kunt gratis parkeren bij de accommodatie
Mayrhofen is goed bereikbaar per auto (ca. 948 km vanaf Utrecht), maar ook per vliegtuig. Transavia vliegt meerdere keren per week naar Innsbruck. Vanaf daar kunnen wij desgewenst een huurauto of transfer regelen

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,20 p.p.p.n. (vanaf 15 jaar)

Outdoor Active Zillertal op de kaart

Meer informatie

Detailinformatie

Dag 1: Aankomst
Individuele aankomst in het Zillertal. Kort na aankomst ontmoet je onze contactpersoon ter plaatse, die het programma nader toelicht en eventuele vragen kan beantwoorden.

Dag 2-7: Activiteitenprogramma

Dag 8: Vertrek
Einde van de vakantie. Na het ontbijt maak je je klaar voor vertrek.

Activiteiten Fun & Active pakket

Family rafting
Canyoning
Klettersteig / Via ferrata (lengte min. 1.20 m)
Avontuurlijk klimpark

Activiteiten Adrenaline pakket

Powerrafting
Canyoning
Ziplining (gewicht 40-120 kg)
Avontuurlijke waterval-klimtocht (lengte min. 1.40 m)

Activiteiten

Family rafting (Fun & Active)
Ervaar een spannend wateravontuur afgestemd op jullie niveau. Laat je meevoeren door de golven en stroomversnellingen van de Ziller rivier. Plezier voor het hele gezin.
Duur: ca. 1-2 uur

Powerrafting (Adrenaline)
Ben je klaar voor nog meer actie? Ervaar een tocht in een mini-raft voor ca. 4-6 personen. Met een kleine boot maak je nog meer snelheid en zal de adrenaline pas echt door je lijf stromen. Dit is tof!
Duur: ca. 1-2 uur

Canyoning
Ben je op zoek naar echt avontuur? Canyoning is een van de meest spectaculaire watersporten: een combinatie van lopen, zwemmen, klimmen, glijden, springen en abseilen door een kloof (canyon) met water. Speciaal voor families en adrenalinejunkies zijn er 2 verschillende routes samengesteld.
Duur: ca. 2 uur

Klettersteig / Via ferrata
Tijdens een Klettersteig volg je een beveiligde bergroute waar je je aan kunt zekeren. Deze manier van klimmen wordt ook wel 'via ferrata' genoemd, ofwel: via een ijzeren weg. Deze route is speciaal voor kinderen aangelegd. Een unieke ervaring in de Alpen voor het hele gezin!
Duur: ca. 1-2 uur

Avontuurlijk klimpark
Midden in het bos en vlakbij watervallen ligt het klimpark van het Zillertal. Hier vind je maar liefst 7 verschillende parcoursen, variërend van een klimroute voor jonge kinderen tot de meest spectaculaire klimparcoursen van de regio voor tieners. Een perfecte manier om met het hele gezin samen op avontuur te gaan. Speciaal voor adrenalinejunkies is er een extreme route, waar je onder begeleiding van een gids een geweldig avontuur beleeft!
Duur: ca. 2 uur

Ziplining
Het azuurblauwe stuwmeer (Schlegeis), de groene bergweides en puntige besneeuwde rotsen bieden het magische decor voor dit geweldige adrenalineavontuur. ‘Vlieg’ 131 meter boven de dam van het Schlegeis-reservoir aan de 600 meter lange zipline. De ultieme kick voor echte durfals! Bovenaan de dam en bij het panoramisch uitzichtpunt vind je het abseilplatform. En natuurlijk laten we deze mogelijkheid niet onbenut! Wie durft kan als afsluiter van dit avontuur zich abseilend aan het touw naar beneden laten glijden! (optioneel)
Duur: ca. 1-2 uur

Verblijf

Je verblijft in een comfortabel 4-sterrenhotel met centrale locatie in het Zillertal. Al onze accommodaties zijn kindvriendelijk en beschikken ofwel zelf over een zwembad of hebben een openbaar zwembad in de buurt. Is een 4-sterrenhotel iets teveel van het goede, dan is het (op aanvraag) mogelijk te verblijven in een pension met ontbijt of een appartement. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op de door jou gewenste data en de prijzen.

Goed om te weten

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten moet je kunnen zwemmen en geen hoogtevrees hebben
De planning van de activiteiten is op voorbehoud van wijzigingen, afhankelijk van weer- en onvoorziene omstandigheden
De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd. Zij zorgen er bovendien voor dat alles ter plaatse goed is georganiseerd en soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze vakantie
Bij boeking zorgen wij dat de activiteiten voor jullie worden gereserveerd, zodat vervelende verrassingen ter plaatse (volgeboekte activiteiten) worden voorkomen en jullie gegarandeerd kunnen genieten van deze avontuurlijke vakantie!