Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Outdoor Active Val di Sole

Prijzen en beschikbaarheid
Met het hele gezin op avontuur in het zonnige Val di Sole? Speciaal voor families hebben we 2 verschillende pakketten samengesteld vol plezier, sport en avontuur.

Het familiepakket is speciaal gericht op gezinnen met kinderen (vanaf 6 jr). Geniet van een spannend wateravontuur op de Noce rivier tijdens rafting. Maak een kanotocht door het prachtige Rio Novella en klim en klauter in het klimpark, er is zelfs een zipline! Tijdens een 2-daagse mini-huttentocht lopen jullie een paar uur door de indrukwekkende Dolomieten. Overnachten doe je in een échte berghut! Het adrenalinepakket wordt uitgebreid met tarzaning (een extremere variant van via ferrata en ziplining) en biedt uitdagende routes, ideaal voor gezinnen met oudere kinderen (vanaf 12 jr) en volwassenen.

De activiteiten duren allemaal ca. een dagdeel en worden vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in de accommodatie, die bij dit pakket is inbegrepen.

Mogelijkheden

1. Familiepakket (13 jr/volw)
All-in prijs voor het familiepakket voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
v.a. €635 p.p.
1. Familiepakket (10-12 jr)
All-in prijs voor het familiepakket met korting voor kinderen van 10-12 jaar (als 3e of 4e persoon op de kamer)
v.a. €465 p.p.
1. Familiepakket (6-9 jr)
All-in prijs voor het familiepakket met korting voor kinderen van 6-9 jaar (als 3e of 4e persoon op de kamer)
v.a. €419 p.p.
2. Adrenalinepakket (18 jr/volw)
All-in prijs voor het adrenalinepakket voor volwassenen en kinderen vanaf 18 jaar
v.a. €689 p.p.
2. Adrenalinepakket (12-17 jr)
All-in prijs voor het adrenalinepakket met korting voor kinderen van 12-17 jaar (als 3e of 4e persoon op de kamer)
v.a. €599 p.p.

Inbegrepen

Verblijf in een agriturismo of pension met ontbijt
2-daagse huttentocht met overnachting in een berghut met ontbijt en diner
4 activiteiten (zie 'Meer informatie')
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting
Transfer vanaf het kantoor van onze activiteitenpartner in Val di Sole en weer terug
Trentino Guest Card: een belevingskaart waarmee je kosteloos kunt deelnemen aan meer dan 70 attracties in de omgeving. Je kunt hierbij denken aan diverse familieactiviteiten, musea en toegang tot wildlife en natuurparken. Daarnaast mag je gratis gebruikmaken van het lokale bus- en treinvervoer en krijg je op vertoon van de kaart korting op bijv. de toegang tot zwembaden en klimparken.

Optioneel (tegen betaling)

Extra nachten: op aanvraag
Toeslag eenpersoonskamer: vanaf € 24 p.n.
Aanpassing naar 3- of 4-sterrenhotel: neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijs
Uitbreiding met diner: ca. € 18 p.p.p.d. (ter plaatse betalen)
Tabacco wandelkaart: € 8,50 (handig voor bij de huttentocht). Deze kan desgewenst ter plaatse worden aangeschaft bij onze partner

Bijzonderheden

Te boeken vanaf 2 personen
Minimumleeftijd: 6 jaar
Pakketprijzen voor kinderen zijn geldig op een kamer met minimaal 2 volbetalende personen. Eenoudergezinnen: op aanvraag
Lakenzak (verplicht in de burghutten). Deze kunnen desgewenst ter plaatse worden aangeschaft voor een supplement € 15 per persoon
Parkeren: je kunt gratis parkeren bij de accommodatie
Val di Sole is goed bereikbaar per auto (ca 1.114 km vanaf Utrecht)

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
Toeristenbelasting

Outdoor Active Val di Sole op de kaart

Meer informatie

Activiteiten in het familiepakket

Family rafting
Klimpark en zip-lining (=tokkelen)
Kanoën (Rio Novella)
Mini-huttentocht (2 dagen)

Activiteiten in het adrenalinepakket

Rafting
Tarzaning
Klimpark + zip-lining (=tokkelen)
Mini-huttentocht (2 dagen)

Detailinformatie

Dag 1: Aankomst
Individuele aankomst in de accommodatie. Bij aankomst kun je je melden bij onze contactpersoon ter plaatse, die de planning en het programma met je doorneemt en eventuele vragen kan beantwoorden.

Dag 2-7: Activiteitenprogramma
De planning

Dag 8: Vertrek
Einde van de vakantie. Na het ontbijt maak je je klaar voor vertrek.

Activiteiten

Rafting
Ervaar een spannend wateravontuur met het hele gezin. Laat je meevoeren door de golven en stroomversnellingen van de Noce rivier. Er zijn 2 verschillende routes samengesteld, speciaal voor families met kinderen (7 km) en een uitdagende route (15 km) voor de adrenalinezoekers.
Duur: ca. 2 uur (familiepakket); ca. 2,5 uur (adrenalinepakket)

Tarzaning
Ben je op zoek naar echt avontuur? Beleef een dag als Tarzan tijdens tarzaning: een combinatie van extreme variant van via ferrata en ziplining. Overwin jij alle obstakels? Een combinatie van sport, actie en plezier in de prachtige natuur, vlak bij een mooie canyon.
Duur: ca. 3 uur

Klimpark + zip-lining
Midden in Val di Sole vind je een prachtig en groots klimpark. Dit te gekke klimpark beschikt over meer dan 46 verschillende en uitdagende klimroutes, geschikt voor elk niveau. Klim in de toppen van de bomen en geniet volop van de prachtige natuur. De parcours zitten vol spectaculaire en avontuurlijke elementen. Bovendien is er een zipline waarmee je als het ware over de natuur kunt ‘vliegen’.
Duur: ca. 2 uur

Kanoën (Canoe in Rio Novella)
Wil je magische plekken ontdekken? Geniet van een prachtige kanotocht over het meer, de perfecte manier om de indrukwekkende canyon (kloof) te verkennen. Geen ervaring vereist. Tijdens dit avontuur zul je worden begeleid door ervaren gidsen.
Duur: ca. 3-4 uur

Mini-huttentocht (2 dagen)
Hoe tof is het om niet alleen in de bergen te wandelen, maar ook te overnachten? Tijdens deze 2-daagse trektocht maak je een korte kennismaking met een echte alpiene huttentocht. Samen op avontuur in de bergen! We hebben 2 verschillende routes en hutten geselecteerd: een route speciaal voor families met (jonge) kinderen en een langere route voor wat meer uitdaging.
Duur: ca. 2 uur (familiepakket); ca. 4,5 uur (adrenalinepakket)

Verblijf

Je verblijft (indien beschikbaar) in Agritur Il Tempo delle Mele, een agriturismo gelegen in het zonnige Val di Sole omrings door appelboomgaarden. Een agriturismo is een soort boerenbedrijf / bed & breakfast, dat in het teken staat van de natuur. Elke kamer is ingericht naar een thema, dat overeenkomt met één van de seizoenen of een legende, die met natuur te maken heeft.

Je begint de dag goed met het verrukkelijke ontbijtbuffet, dat onder andere bestaat uit zelfgemaakte taarten, jam en fruitsappen. Overdag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je appels gaan plukken in de boomgaard en worden er voor kinderen kook- en bakworkshops gehouden, waar allerlei gerechten worden gemaakt met appels.

Goed om te weten

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten moet je kunnen zwemmen en geen hoogtevrees hebben
De planning van de activiteiten wordt gemaakt in overleg en is op voorbehoud van wijzigingen, afhankelijk van weer- en onvoorziene omstandigheden
De Engelssprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd. Zij zorgen er bovendien voor dat alles ter plaatse goed is georganiseerd en soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze vakantie
Bij boeking zorgen wij dat de activiteiten voor jullie worden gereserveerd, zodat vervelende verrassingen ter plaatse (volgeboekte activiteiten) worden voorkomen en jullie gegarandeerd kunnen genieten van deze avontuurlijke vakantie!