Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Bel ons: 010 - 767 00 97

Outdoor Active Bovec

Prijzen en beschikbaarheid
Speciaal voor families, eenoudergezinnen en vriendengroepen bieden we een 8-daagse actieve vakantieweek in misschien wel het mooiste deel van de Alpen: Slovenië! Deze spectaculaire doe-vakantie staat bol van actie en bezorgt jullie gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in de Alpen.

Iedere vakantiedag staat een andere activiteit op de planning: beleef de fun van het raften, ervaar de bergen op een heel andere manier tijdens canyoning, leer hoe je tegen een rotswand kunt klimmen en zoef van de ene kant van het dal naar de andere kant met de ‘zipline’.

De activiteiten duren allemaal circa een dagdeel en worden zeer vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in de tuin van het appartement, dat bij dit pakket is inbegrepen. En wie nog energie heeft kan deze prachtige omgeving verkennen zoals het Triglav Nationaal Park, het meer van Bled en de hoofdstad Ljubljana!

Mogelijkheden

1. Fun & Active (v.a. 17 jr + volw.)
8-daagse actieve vakantie met 7 overnachtingen in een appartement 4 activiteiten naar keuze, die geschikt zijn voor ieder niveau.
All-in prijs voor deze actieve vakantie voor kinderen vanaf 17 jaar en volwassenen
v.a. €489 p.p.
1. Fun & Active (8-16 jr)
8-daagse actieve vakantie met 7 overnachtingen in een appartement 4 activiteiten naar keuze, die geschikt zijn voor ieder niveau.
All-in prijs voor deze actieve vakantie voor kinderen van 8 t/m 16 jaar
v.a. €447 p.p.
2. Extreme (v.a. 17 jr + volw.)
8-daagse actieve vakantie met 7 overnachtingen in een appartement en 5 activiteiten naar keuze, voor wie houdt van een flinke uitdaging.
All-in prijs voor deze actieve vakantie voor kinderen vanaf 17 jaar en volwassenen
v.a. €589 p.p.
2. Extreme (15-16 jr)
8-daagse actieve vakantie met 7 overnachtingen in een appartement en 5 activiteiten naar keuze, voor wie houdt van een flinke uitdaging.
All-in prijs voor deze actieve vakantie voor kinderen van 15-16 jaar
v.a. €549 p.p.

Inbegrepen

7 overnachtingen in een comfortabel appartement in Bovec
4 of 5 activiteiten naar keuze (zie 'Meer informatie')
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting
Transfer vanaf het kantoor van onze activiteitenpartner in Bovec en weer terug

Bijzonderheden

Te boeken voor min. 2 personen, waarvan tenminste 1 volwassene
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (het niveau van de activiteiten wordt aangepast aan de groep)
Extra nachten of een verblijf in een hotel i.p.v. appartement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meerprijs
Tandem-paragliding en skydiving kan op maat (per persoon) worden bijgeboekt
Bovec is goed bereikbaar per auto (ca 1.150 km vanaf Utrecht), maar ook per vliegtuig. Transavia vliegt meerdere keren per week naar Ljubljana. Vanaf daar kunnen wij een transfer of huurauto regelen.

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
Toeristenbelasting
Schoonmaakkosten (verschilt per appartement)

Outdoor Active Bovec op de kaart

Meer informatie

Detailinformatie

Dag 1: Aankomst
Individuele aankomst in de accommodatie. Bij aankomst kun je je melden bij onze contactpersoon ter plaatse, die de planning en het programma met je doorneemt en eventuele vragen kan beantwoorden.

Dag 2-7: Activiteitenprogramma
4 of 5 activiteiten

Dag 8: Vertrek
Einde van de vakantie. Na het ontbijt maak je je klaar voor vertrek.

Keuze activiteiten Fun & Active pakket

Stel je eigen pakket samen en kies 4 activiteiten uit de volgende mogelijkheden:
- Raften (8 km)
- Canyoning
- Ziplining
- Rotsklimmen
- Mountainbike tour

Keuze activiteiten Extreme pakket

Stel je eigen pakket samen en kies 5 activiteiten uit de volgende mogelijkheden:
Raften
Canyoning
Ziplining
Hydrospeed
Caving
Mountainbike tour

Activiteiten

Rafting
Ervaar een spannend wateravontuur. Laat je meevoeren door de golven en stroomversnellingen van de smaragdgroene Soča rivier. Ongekend plezier voor het hele gezin.
Duur: ca. 1 uur (Fun & Active); ca. 3 uur (Extreme)

Canyoning
Ben je op zoek naar echt avontuur? Canyoning is een van de meest spectaculaire watersporten: een combinatie van lopen, zwemmen, klimmen, glijden, springen en abseilen door een kloof (canyon) met water.
Duur: ca. 3 uur (Fun & Active); ca. 4 uur (Extreme)

Ziplining (=tokkelen)
Hoe tof is het om boven de ongerepte natuur te ‘vliegen’? Langs een diagonaal gespannen lijn zoef je door de lucht naar beneden. Geniet van prachtig uitzicht vanuit vogelperspectief op de rivier en steile kliffen van de canyon. De instructeur zal je de basisprincipes van ziplining aanleren, voordat je aan het avontuur begint. Dit is gaaf!
Duur: ca. 2,5 uur

Rotsklimmen
Bij aankomst bepaalt de instructeur op basis van het weer, jullie wensen en fysieke mogelijkheden de klimlocatie. Na een korte instructie met betrekking tot de uitrusting en klimveiligheid ben je klaar om aan het klimavontuur te beginnen. Hoe hoog klim jij?
Duur: 3-4 uur

Hydrospeed
Beleef een van de nieuwste watersporten van het moment: hydrospeed. Ultiem adrenalineavontuur op een soort ‘floating board’ over de wilde rivier onder begeleiding van een gids. Een intense en onvergetelijke ervaring gegarandeerd!
Duur: ca. 2 uur

Caving
Onder begeleiding van een gids ga je op verkenning door de ondergrondse wereld, een bijzondere ervaring in de grotten van het wereldberoemde Kanin-massief. Wist je dat hier enkele van de diepste grotteren ter wereld te vinden zijn?
Duur: ca. 3 uur

Mountainbike tour
Spring op je bike en maak je klaar voor een mooie tocht in de natuur. De Soca-vallei wordt gekenmerkt door diverse plattelandswegen, spectaculaire oorlogsroutes en vele paden door de bergen. Kortom, een ideale omgeving voor een mountainbiketocht!
Lengte/duur: 25 km/ca. 2-3 uur (niveau verschilt per pakket)

Verblijf

Je verblijft in een gemoedelijk en kleinschalig, maar bovenal comfortabel appartement met centrale ligging in Bovec. We werken samen met verschillende appartementen, die speciaal door ons zijn geselecteerd. De keuze van het appartement wordt aangepast op de grootte van het reisgezelschap en de beschikbaarheid in de gewenste reisperiode.

Goed om te weten

De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren Engels sprekende gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner