Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Family Active Bovec

Prijzen en beschikbaarheid
Speciaal voor families, eenoudergezinnen en vriendengroepen bieden we een 8-daagse actieve vakantieweek in misschien wel het mooiste deel van de Alpen: Slovenië! Deze spectaculaire doe-vakantie staat bol van actie en bezorgt jullie gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in de Alpen.

Iedere vakantiedag staat een andere activiteit op de planning: beleef de fun van het raften, ervaar de bergen op een heel andere manier tijdens canyoning, leer hoe je tegen een rotswand kunt klimmen en zoef van de ene kant van het dal naar de andere kant met de ‘zipline’.

De activiteiten duren allemaal circa een dagdeel en worden zeer vakkundig begeleid door gecertificeerde instructeurs. De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de inspanning in de tuin van het appartement, dat bij dit pakket is inbegrepen. En wie nog energie heeft kan deze prachtige omgeving verkennen zoals het Triglav Nationaal Park, het meer van Bled en de hoofdstad Ljubljana!

Mogelijkheden

Fun & Active (vanaf 8 jr)
All-in prijs voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar
Extreme (vanaf 16 jr)
All-in prijs voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar

Inbegrepen

7 overnachtingen in een comfortabel appartement
4 of 5 activiteiten naar keuze (zie 'Meer informatie')
Professionele en ervaren instructeurs en gidsen
Benodigde uitrusting
Transfer vanaf het kantoor van onze activiteitenpartner in Bovec en weer terug

Optioneel (tegen betaling)

Extra nachten: op aanvraag
Canyoning kan eventueel worden aangepast met een extremere variant. Canyoning Fratarica (vanaf 18 jr): toeslag € 36
Het is mogelijk om tandem-paragliding en skydiving bij te boeken (op aanvraag): bel of mail ons voor de mogelijkheden en prijzen

Bijzonderheden

Minimumleeftijd: 8 jaar
Te boeken voor min. 2 personen, waarvan tenminste 1 volwassene
Deze vakantie kan ook worden geboekt in combinatie met een hotel (met ontbijt of ontbijt en diner): bel of mail ons voor de mogelijkheden en prijzen
Parkeren: tegen betaling
Bovec is goed bereikbaar per auto (ca 1.150 km vanaf Utrecht), maar ook per vliegtuig. Transavia vliegt meerdere keren per week naar Ljubljana. Vanaf daar kunnen wij een transfer of huurauto regelen

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
Toeristenbelasting: ca. € 2 p.p.p.n. (18 jr/volw) en € 1 p.p.p.n. (7-17 jr)
Schoonmaakkosten (verschilt per appartement)

Family Active Bovec op de kaart

Meer informatie

Detailinformatie

Dag 1: Aankomst
Individuele aankomst in de accommodatie. Bij aankomst kun je je melden bij onze contactpersoon ter plaatse, die de planning en het programma met je doorneemt en eventuele vragen kan beantwoorden.

Dag 2-7: Activiteitenprogramma
4 of 5 activiteiten

Dag 8: Vertrek
Einde van de vakantie. Na het ontbijt maak je je klaar voor vertrek.

Keuze activiteiten Fun & Active pakket

Stel je eigen pakket samen en kies 4 activiteiten uit de volgende mogelijkheden:
Rafting
Canyoning (vanaf 10 jaar)
Ziplining
Rotsklimmen
Mountainbike tour

Keuze activiteiten Extreme pakket

Stel je eigen pakket samen en kies 5 activiteiten uit de volgende mogelijkheden:
Rafting
Canyoning (vanaf 10 jaar)
Ziplining
Rotsklimmen
Mountainbike tour
Caving
Kayaking (vanaf 17 jaar)

Activiteiten

Rafting
Ervaar een spannend wateravontuur. Laat je meevoeren door de golven en stroomversnellingen van de smaragdgroene Soča rivier. Ongekend plezier voor het hele gezin.
Duur: ca. 1,5 uur

Canyoning
Ben je op zoek naar echt avontuur? Canyoning is een van de meest spectaculaire watersporten: een combinatie van lopen, zwemmen, klimmen, glijden, springen en abseilen door een kloof (canyon) met water.
Duur: ca. 3 uur

Ziplining (=tokkelen)
Hoe tof is het om boven de ongerepte natuur te ‘vliegen’? Langs een diagonaal gespannen lijn zoef je door de lucht naar beneden. Geniet van prachtig uitzicht vanuit vogelperspectief op de rivier en steile kliffen van de canyon. De instructeur zal je de basisprincipes van ziplining aanleren, voordat je aan het avontuur begint. Dit is gaaf!
Duur: ca. 2,5 uur

Rotsklimmen
Bij aankomst bepaalt de instructeur op basis van het weer, jullie wensen en fysieke mogelijkheden de klimlocatie. Na een korte instructie met betrekking tot de uitrusting en klimveiligheid ben je klaar om aan het klimavontuur te beginnen. Hoe hoog klim jij?
Duur: 3-4 uur

Mountainbike tour
Spring op je bike en maak je klaar voor een mooie tocht in de natuur. De Soca-vallei wordt gekenmerkt door diverse plattelandswegen, spectaculaire oorlogsroutes en vele paden door de bergen. Kortom, een ideale omgeving voor een mountainbiketocht!
Lengte/duur: 25 km/ca. 2-3 uur

Caving
Onder begeleiding van een gids ga je op verkenning door de ondergrondse wereld, een bijzondere ervaring in de grotten van het wereldberoemde Kanin-massief. Wist je dat hier enkele van de diepste grotteren ter wereld te vinden zijn?
Duur: ca. 3 uur

Kayaking
Wil jij je eigen kapitein zijn? Ga de uitdaging aan en laat je meevoeren door de stroming van de Soča rivier. Dit is wellicht wel een van de gaafste manieren om de smaragdgroene rivier te ontdekken.
Duur: 1,5 uur

Verblijf

Je verblijft in een gemoedelijk en kleinschalig, maar bovenal comfortabel appartement met centrale ligging in Bovec. We werken samen met verschillende appartementen, die speciaal door ons zijn geselecteerd. De keuze van het appartement wordt aangepast op de grootte van het reisgezelschap en de beschikbaarheid in de gewenste reisperiode. Verblijf je liever in een hotel (met ontbijt of ontbijt en diner)? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op de door jou gewenste data en de prijzen.

Goed om te weten

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten moet je kunnen zwemmen en geen hoogtevrees hebben
De keuze voor de activiteiten dien je bij de boeking door te geven
De planning van de activiteiten is op voorbehoud van wijzigingen, afhankelijk van weer- en onvoorziene omstandigheden
Om veiligheidsredenen heeft onze lokale partner te allen tijde het recht om ter plekke om een wijziging aan te brengen in het programma. Vanzelfsprekend gaat dit in onderling overleg
De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd. Zij zorgen er bovendien voor dat alles ter plaatse goed is georganiseerd en soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze vakantie
Bij boeking zorgen wij dat de activiteiten voor jullie worden gereserveerd, zodat vervelende verrassingen ter plaatse (volgeboekte activiteiten) worden voorkomen en jullie gegarandeerd kunnen genieten van deze avontuurlijke vakantie!