Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Onderweghotels Innsbruck

Op ski’s en met behulp van stokken beweeg je je voort, terwijl je een sprookjesachtige natuur aan je voorbij ziet trekken. Hoewel wij in Nederland geen langlauftraditie kennen, begint deze winterse sport ook onder Nederlanders aan populariteit te winnen.

Je hoeft geen ervaren langlaufer te zijn om deze sport te beoefenen. Je bepaalt zelf het tempo en ritme, wat langlaufen interessant maakt voor ieder die houdt van een sportieve vakantie in de vrije natuur. Door de veelheid aan loipes en het verschil in moeilijkheidsgraad kan iedereen geschikte routes vinden, die bovendien garant staan voor sensationele uitzichten over indrukwekkende berglandschappen.

Oostenrijk wordt gezien als een van de beste langlauflanden wereldwijd met prachtige routes door een adembenemende natuur. Om je een idee te geven waar je voor een langlaufvakantie het best terecht kunt, hebben we de beste langlaufgebieden in Oostenrijk op een rij gezet (zie ‘Meer informatie’). Deze gebieden kennen ieder zowel een groot als afwisselend aanbod aan verschillende loipes door de Oostenrijkse bergen.

    Onderweghotels Innsbruck op de kaart