Klanten geven ons gemiddeld een 9,0
Bel ons: 010 - 767 00 97

Ruhpolding

Ruhpolding is omgeven door prachtige bergpanorama’s waar je dagen van kunt genieten terwijl je wandelt of fietst over de vele paden. Ontspan in ongerepte natuur en koel af bij een van de kristalheldere meertjes. Het gastvrije dorpje met haar vriendelijke bewoners zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt.

Highlights Ruhpolding

Trek door de bergen of het dal via de verschillende soorten wandelpaden

Zwem of zon bij een van de vele kristalheldere rivieren of meren

Bekijk de architectuur van verschillende kerken en kapelletjes

Zwem, speel of ontspan bij Vita Alpina

Reis terug in de tijd, in een van de verschillende historierijke musea

Speel en ontdek de wonderen van het oudste pretpark van Beieren

Een fietstocht, leuk voor jong en oud

Onze accommodaties in Ruhpolding
Filter op:

Meer over Ruhpolding

Wandelen

Ruhpolding beschikt over een groot aantal aan wandelpaden van verschillende niveaus. Zo kun je rustig wandelen door het dal of bezoek een van de berghutten tijdens een wandeling door de bergen. Sinds kort is er in Ruhpolding een speciaal Nordic Walking pad geopend waar zowel beginners als gevorderde wandelaars op weg kunnen.

Speelplezier

Voor een vakantie met kinderen zit je hier op de goed plek. Met leuke activiteiten, zwembaden, speeltuinen en een attractiepark wordt dit een vakantie waar nog lang over doorgepraat wordt.

Fietsen en mountainbiken

In en rondom Ruhpolding vind je veel fietspaden. Maak een tour door het dal en ontdek de vele beekjes en meren die de natuur rijk is. Of laat de adrenaline stromen op de mountainbikepaden die dwars door de omliggende gebergtes lopen.