Klanten waarderen onze service op 4,8 / 5
BEL ONS: 010 - 767 00 97

Shoppen in een magisch decor

Ieder jaar worden Oostenrijkse steden omgetoverd tot sprookjesachtige decors met sfeervol verlichte straten en pleinen vol gezelligheid. De winkelstraten in Wenen, Salzburg en Innsbruck zijn tijdens de aanloop naar kerst prachtig versierd en verlicht door duizenden lampjes. En niet te vergeten de traditionele kerstmarkten met de sfeervolle kraampjes, geurige winterse lekkernijen en glühwein.

Overzicht

Meer informatie

Wenen

De hoofdstad van Oostenrijk wordt in de periode voor kerst compleet omgetoverd tot een winters paradijs. Het bijzondere statuur van de stad in combinatie met de vele kerstmarkten maakt Wenen in december nog unieker, dan het de overige 11 maanden al is.

Innsbruck

Het indrukwekkende bergmassief rondom de stad zorgt in deze periode voor een bijzonder sfeervol achtergronddecor voor een weekendje kerstshoppen in Innsbruck. Bekend is vooral de kerstmarkt op de Maria-Theresien-Straße, met zicht op de Nordkette.

Salzburg

De stad van Mozart is bij Nederlanders minder bekend in de adventtijd. En dat terwijl Salzburg een pareltje is onder de kerstmarkten, waar al sinds de 15e eeuw jaarlijks de kraampjes worden opgebouwd.