Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Raften in het Ötztal

Prijzen en beschikbaarheid
Wil jij een actieve dag vol actie, spanning en pure sensatie beleven? Ervaar samen met je familie, partner of vrienden een spannend wateravontuur op het ruige water van het Ötztal. Wij hebben 3 spectaculaire routes geselecteerd, voor beginners tot gevorderden en alleen voor echte adrenalinejunkies!

Het Ötztal in Oostenrijk staat bekend hét Alpendal voor watersporten, een waar paradijs voor wildwaterfans. De perfecte plek voor een uitdagende dag rafting. Zodra je in de rubberen boot stapt, begint het avontuur over het wilde water. Laat je meegaan met de golven en stroomversnellingen en geniet van de natuur.

Bovendien heb je na afloop van het raften gratis toegang tot het bijbehorende waterpark. Dit is het grootste waterpark van Oostenrijk met 7.000 m² aan allerlei glijbanen, zwemgedeeltes, springplanken, een waterschans en andere uitdagingen. Kortom, een complete dag vol belevenissen!

Mogelijkheden

Imst Gorge Tour
De Imst Gorge route is geschikt voor beginners. De route heeft een moeilijkheidsgraad 3. Voor deze route moet je minimaal 14 jaar oud zijn.
Ötztaler Ache Tour
De Ötztaler Ache route is voor wie al meer ervaring heeft met raften. De route heeft een moeilijkheidsgraad 4+. Op deze rivier heeft het EK raften 2014 plaatsgevonden. Voor deze route geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.
Powerrafting
Wees je eigen kapitein! Mini-raft geschikt voor 2-3 personen. Powerrafting is alleen geschikt voor gevorderden. De route heeft een moeilijkheidsgraad van 4+. Voor deze route moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Inbegrepen

Rafting tour
Professionele en ervaren Engels sprekende gids
Uitrusting: rafting helm, neopreen wetsuit en schoenen, anorak en zwemvest
Transfer vanaf het kantoor van onze partner in het Ötztal en weer terug
Dagentree tot het bijbehorende waterpark met o.a. vele glijbanen, springplanken en een zwemgedeelte (t.w.v. € 25)

Optioneel (tegen betaling)

Een compleet pakket inclusief verblijf? In de nabije omgeving hebben we meerdere accommodaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bijzonderheden

Te boeken vanaf 2 personen
Minimumleeftijd: 14/16 jaar (afhankelijk van de gekozen route)
Kinderen tot 16 jaar kunnen alleen deelnemen indien vergezeld door een volwassene
Spullen die je niet nodig hebt tijdens het varen, kun je veilig achterlaten in de bus
Aan het eind word je teruggebracht naar het busje met je droge kleding

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Raften in het Ötztal op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De activiteit vindt plaats onder alle weersomstandigheden met uitzondering van veiligheidsomstandigheden
De instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner