Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97
Kajakken wordt door kenners beschouwd als dé ultieme sport op de Soča rivier. De ongerepte natuur en het nauwe contact tussen jou en de elementen bieden puur plezier, maar vragen in de kleine kayak wel de nodige techniek en behendigheid. Het met een kajak bedwingen van zo’n snelstromende rivier als de Soča is niet aan te raden, zo niet onverantwoord, zonder de juiste kennis en ervaring.

Als je de uitdaging wilt aangaan om deze sport je eigen te maken en de technieken te leren die nodig zijn om de golven en stroomversnellingen te trotseren, kun je ervoor kiezen een meerdaagse cursus te volgen. Gedurende enkele uren per dag, ga je samen met een ervaren gids al peddelend door doolhoven van rotsen, stromingen en draaikolken.

Deze intensieve meerdaagse cursussen geven je het vertrouwen en de vaardigheden om zelfs de meest veeleisende situaties op het wilde water aan te gaan. Heb je het eenmaal onder de knie, dan begint het grote genieten en heb je gegarandeerd een basis gelegd voor een levenslange liefde voor deze sport.

Mogelijkheden

3-daagse cursus
Een 3-daagse cursus brengt je de beginselen van het kajakken bij en zorgt dat je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.
4-daagse cursus
Door training van de technieken en basisvaardigheden in complexe situaties, ben je na de 4-daagse cursus in staat om adequaat om te gaan met veeleisende situaties op het wilde water.
5-daagse cursus
Met een 5-daagse cursus groei je uit tot een echte kajakker! Kennis van de wetten en de kracht van het water en het beheersen van de technieken stelt je in staat om vrij te genieten van het wilde water.

Inbegrepen

Professionele gekwalificeerde wildwater kajak-instructeur
Uitrusting: kajak, peddels, spatzeil, neopreen wetsuit, anorak, zwemvest, neopreen schoenen en helm
Dagelijkse transfers vanaf het kantoor van onze partner in Bovec naar de startlocatie en weer terug

Bijzonderheden

Spullen die je niet nodig hebt tijdens het varen, kun je veilig achterlaten in de bus
De ervaren instructeur leert je de technieken en zal al je vragen beantwoorden
Aan het eind wordt je teruggebracht naar de bus met je droge kleding
Bij terugkomst krijg je een korte analyse en beoordeling van de dag en wordt er een plan gemaakt voor de volgende cursusdag

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Kajak cursus op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werkt volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
Een professionele gekwalificeerde Engels sprekende instructeur zal ervoor zorgen dat de cursus soepel verloopt, zodat je de technieken goed onder de knie krijgt en bovenal een geweldige herinnering overhoudt aan deze dagen
AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de cursussen sterk aangeraden door onze partner