Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Hydrospeed op de Soca

Prijzen en beschikbaarheid
Wil je graag in nauw contact komen met de ontembare wilde stroom van de rivier? Ga dan eens voor hydrospeed! Je gaat stroomafwaarts op een riverboard, waarbij je je op een (in)spannende manier een weg baant langs de obstakels, die je onderweg tegenkomt.

Hydrospeed, ook wel bekend als riverboarding, is ideaal voor wie een nog intensere ervaring zoekt met het wilde water dan bij raften het geval is. Met behulp van je ‘river bob’ en zwemvliezen stuur je behendig langs golven, draaikolken en stroomversnellingen. Doordat je slechts gedeeltelijk op het board ligt en verder in het water, ben je je heel erg bewust van de bewegingen van het water en de reacties van je lichaam hierop.

De zwemvliezen aan je voeten helpen je om te winnen van de stroomversnellingen en de extra beschermende kleding beschermt je tegen eventuele stoten en krassen. Een ervaren gids begeleidt je in een kajak en zal de hele reis voor veiligheid én plezier zorgen.

Go with the flow!

Mogelijkheden

Srpenica1 - Trnovo1
Een route van 6 km gedurende circa 2 uur. Vanaf het vertrek in Bovec tot aan terugkomst, word je begeleid door een ervaren gids, die je de technieken bijbrengt en je veiligheid nauwlettend in de gaten houdt.

Inbegrepen

Professionele ervaren gids
Uitrusting: helm, extra dik neopreen wetsuit en schoenen, anorak, zwemvest en zwemvliezen
Transfer vanaf het kantoor van onze partner in Bovec en weer terug

Bijzonderheden

Spullen die je niet nodig hebt tijdens het varen, kun je veilig achterlaten in de bus
De ervaren gids zal je alle technieken leren en al je vragen beantwoorden.
Onderweg wordt enkele malen gestopt om op adem te komen, maar zeker ook voor de funfactor
Aan het eind wordt je teruggebracht naar het busje met je droge kleding
Als afsluiter is er de mogelijkheid om gezellig na te praten over alle belevenissen en indrukken

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Hydrospeed op de Soca op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werkt volgens de geldende regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren Engels sprekende gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner.