Klanten waarderen onze service op 4,7 / 5
Bel ons: 010 - 767 00 97

Canyoning in de Soca-vallei

Prijzen en beschikbaarheid
Ontdek de wereld van watervallen, natuurlijke glijbanen en mysterieuze verborgen plekken van ravijnen en kloven. Na een half uur wandelen door de kloof, daal je gedurende 1,5 uur af via watervallen en smaragdgroene poelen.

Canyoning is een activiteit vol adrenaline, die je langs de steile wanden van de zijrivieren van de Soča voert. Pittoreske kliffen, smalle kloven, bruisende watervallen en kristalheldere smaragdkleurige poelen zijn de ingrediënten, die je een onvergetelijke ervaring met de wilde en ongetemde natuur geven.

Laat je navigeren door de obstakels van de natuur, zoals glijbanen en watervallen van waaruit je een duik in de blauwe poelen gevuld met kristalhelder water kunt nemen. Je zult gegarandeerd genieten van elk moment!

Mogelijkheden

Susec
Je begint deze trip met een wandeling naar de kloof. Tijdens deze tocht kom je onder meer langs een aantal belangrijke historische plaatsen, zoals ruïnes uit de Eerste Wereldoorlog. En dan begint het grote glij-avontuur! Samen met een ervaren gids spring je van enkele meters hoge watervallen, ga je van natuurlijk gevormde glijbanen en zwem je in het verfrissende water.

Dit is de meest toegankelijke variant van canyoning, die vrijwel voor iedereen geschikt, omdat er maar een minimale hoeveelheid lichamelijke inspanning nodig is. De lengte van de totale route is 7 km en hier wordt zo'n 2 uur over gedaan.
Fratarica
Deze route vereist meer moed en lichamelijke inspanning dan mogelijkheid 1, omdat de rotswanden van deze kloof iets steiler zijn. Daardoor zijn er voor de afdaling touwen nodig. Dit avontuur over een afstand van 12 km duurt ongeveer 4 uur.

Inbegrepen

Professionele ervaren gids
Uitrusting: helm, neopreen wetsuit en schoenen en klimgordel
Transport vanaf het kantoor van onze partner in Bovec en weer terug

Bijzonderheden

De wandeling duurt ongeveer een half uur
Spullen die je niet nodig hebt tijdens de tour, kun je veilig achterlaten in de bus
De ervaren gids zal je alle technieken leren en al je vragen beantwoorden
Aan het eind wordt je teruggebracht naar het busje met je droge kleding

Prijzen en beschikbaarheid

Bijkomende kosten

€ 19,00 reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Canyoning in de Soca-vallei op de kaart

Meer informatie

Goed om te weten

De Engels sprekende instructeurs beschikken over de vereiste licenties en werken volgens de wettelijke regels, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd
De ervaren Engels sprekende gids zal ervoor zorgen dat dit bijzondere avontuur soepel verloopt, zodat je een geweldige herinnering overhoudt aan deze dag
AlpenReizen treedt op als bemiddelaar en biedt de activiteiten aan tegen dezelfde prijs. Om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen, wordt vooraf boeken van de activiteiten sterk aangeraden door onze partner